Dodatna oprema za ta nove, male twine
+2
Rudi
Zupi
6 posters
Stran 2 od 2
Stran 2 od 2 • 1, 2
Re: Dodatna oprema za ta nove, male twine
Če pogledaš po internetu "sag adjustment", boš našel kakšno navodilce.
Na kratko: Izmeriš dolžino raztegnjenega amortizerja in dolžino maksimalno stisnjenega - oz. če imaš kje podatek, koliko je maksimalni hod amortizerja.
Nato izmeriš koliko je amortizer stisnjen, ko sedeš na motor. Torej s tvojo težo.
Torej, ciljaš na cca 30% maksimalnega hoda, ko sediš gor. To pomeni, da ko npr. zalagaš ovinek, se amortizer pogrezne morda še malo in si na 50%, kar je nekje idealna delovna pozicija amortizerja.
Če imaš gor sopotnico, je potrebno pomeriti s sopotnico... oz. pač običajno prtljago ipd.
Sicer pa malo še "razmigaj" amortizer, na začetku, ko so novo novi kdaj bituboti delujejo skoraj pretrdi.
Kaj je zame poceni... novi TEC me pridejo cca 50 GBP + poštnina... sicer pa ti povej, kaj je zate še sprejemljivo
Na kratko: Izmeriš dolžino raztegnjenega amortizerja in dolžino maksimalno stisnjenega - oz. če imaš kje podatek, koliko je maksimalni hod amortizerja.
Nato izmeriš koliko je amortizer stisnjen, ko sedeš na motor. Torej s tvojo težo.
Torej, ciljaš na cca 30% maksimalnega hoda, ko sediš gor. To pomeni, da ko npr. zalagaš ovinek, se amortizer pogrezne morda še malo in si na 50%, kar je nekje idealna delovna pozicija amortizerja.
Če imaš gor sopotnico, je potrebno pomeriti s sopotnico... oz. pač običajno prtljago ipd.
Sicer pa malo še "razmigaj" amortizer, na začetku, ko so novo novi kdaj bituboti delujejo skoraj pretrdi.
Kaj je zame poceni... novi TEC me pridejo cca 50 GBP + poštnina... sicer pa ti povej, kaj je zate še sprejemljivo
Jah tudi jaz sem že gledal za bituboti ampak to bo realizacija druge, no tehnično gledano zdaj že tretje faze
Imam tudi jaz nov update na motorju. Sicer slika je slaba ker sem komaj na računalniku videl da je ozadje pomembnejše od objekta, pa vendar vidi se dovolj
" />
V prihodnjih dneh pa še pričakujem nov sedež ter zaščito rezervoarja
Imam tudi jaz nov update na motorju. Sicer slika je slaba ker sem komaj na računalniku videl da je ozadje pomembnejše od objekta, pa vendar vidi se dovolj
" />
V prihodnjih dneh pa še pričakujem nov sedež ter zaščito rezervoarja
Marko- Število prispevkov : 21
update druge faze opravljen
samo še zaščita za tank ter clip on-i pa bo to to (v glavnem )
samo še zaščita za tank ter clip on-i pa bo to to (v glavnem )
Nujno bi mogu zamenjat zadnjo luč pa smerokaze. No jaz bi še kak drug zadnji blatnik gor dal..., Mal poglej caffe racerje.
Lp Damjan
Lp Damjan
damian- Število prispevkov : 234
Damian popolnoma se strinjam s teboj, ampak finance so na žalost omejene tako da sem dal prioriteto stvarem, ki dejansko vplivajo na samo vožnjo, kasnje pa pride še šminka.
Časa bo še veliko ker Guzzi le ni sezonska roba
Časa bo še veliko ker Guzzi le ni sezonska roba
Marko,lepo mu paše ta enojni sedež!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Dragi guzzisti, moj update se nadaljuje... no vsaj vse kaže v tej smeri
Torej doma imam kup nekega materiala, ki zgleda takole:
Zdaj pa me zanima, ali obstaja kdo v Mariboru ali bližji okolici ki bi bil dovolj vešč da to namontira na motor?
Torej doma imam kup nekega materiala, ki zgleda takole:
Zdaj pa me zanima, ali obstaja kdo v Mariboru ali bližji okolici ki bi bil dovolj vešč da to namontira na motor?
Marko,pokliči me prosim na 040-781-510.Sem žal "zabrljal" številko tvojega mobija.Hvala.
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
da ne bodo vedno zgolj fotke iz telefona
Ostli komentarji mislim da so povsem odveč
Stran 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» california costum 1400 + dodatna oprema
» Novosti-oprema čelade
» Mama mia v 85 TT
» Torkova srečanja - morebitne nove lokacije