Novosti-oprema čelade
4 posters
Stran 1 od 1
Re: Novosti-oprema čelade
dobra zadeva
čez let-dve bo po polovični ceni in ne bo tolk glomazna...
čez let-dve bo po polovični ceni in ne bo tolk glomazna...
horex2- Število prispevkov : 275
Kraj : trbovlje
"Keep your eyes on the road and your mind on the ride" majo slogan na page-u. Mal razmišljam klici med vožnjo, muzika ... vse to je navskrižju sloganom "glej na cesto in misli na vožnjo". Če sebe pogledam zdej v avtu kjer že mam "podoben" sistem mi definitivno zmanjša koncentracijo v vožnji med nastavljanjem (ko je enkrat vzpostavljen klic in naštimana muzika pol še gre). Pa še cena je tle $699 USD?
Čez 2 leti bodo tile gadgeti vprašljivi, vse bo eventualno že na vizirju čelade in pa v samem smart sistemu motocikla? Mislim, da hočejo sam izkoristit moment, ko do tistega trenutka pride al pa prodat svoj know how velikim proizvajalcem?
Čez 2 leti bodo tile gadgeti vprašljivi, vse bo eventualno že na vizirju čelade in pa v samem smart sistemu motocikla? Mislim, da hočejo sam izkoristit moment, ko do tistega trenutka pride al pa prodat svoj know how velikim proizvajalcem?
skija- Število prispevkov : 25
Kraj : Ljubljana
imaš prou...
tole je samo odvračanje pozornosti...
mene tud muska mot, kadar vozim...in zato je ne poslušam...
v avtu...mam pa prižgan nonstop val 202...
u tastarem renoju pa samo poslušaš mašino, kako poje , kadar dela
na motorju pa mam navigacijo na telefonu, pa čez blutut v čelado ....za neznene kraje ali mesta....
tole je samo odvračanje pozornosti...
mene tud muska mot, kadar vozim...in zato je ne poslušam...
v avtu...mam pa prižgan nonstop val 202...
u tastarem renoju pa samo poslušaš mašino, kako poje , kadar dela
na motorju pa mam navigacijo na telefonu, pa čez blutut v čelado ....za neznene kraje ali mesta....
Se strinjam, vsaj glede varnosti, pa še na kakšnem el. slabo slišnem motorju po možnosti, tako, da zaradi te nove čelade voznik ni tako pozoren, ostali te pa tako ne slišijo, ker je el. motor tako "prijetno skoraj neslišen" in vsi faktorji nepreživetja so tu (ali skoraj vsi).
Zupi
Zupi
tole pa moram dodati...
guci....je glasen,lepo za ušesa in ostale udeležence v prometu....
moj prjatu, k ma hondoooooooooooooo,črno, ,jamra, da je motor pretih,ga ostali udeleženci ne slišjo....pa še ultrazvočno piščal je kupil in prilimal na motor, da odganja divjad....
guci....je glasen,lepo za ušesa in ostale udeležence v prometu....
moj prjatu, k ma hondoooooooooooooo,črno, ,jamra, da je motor pretih,ga ostali udeleženci ne slišjo....pa še ultrazvočno piščal je kupil in prilimal na motor, da odganja divjad....
Guzzija itak človek ne more primerjati s Hondo, uni rižarji so ne vžigalnike, ampak šibice delal, ko je guzzi imel zmagovalni motor, po tem pa skoraj vse copy paste..še poševni twin so probal..
Zupi
Zupi
Zupi,za to izjavo imaš od mene v dobrem še en pir!
Viva Guzzi!
PS:hvala za link,deluje!
Viva Guzzi!
PS:hvala za link,deluje!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Similar topics
» Forum je rojen! (tudi: testiranje funkcionalnosti)
» Dodatna oprema za ta nove, male twine
» california costum 1400 + dodatna oprema
» Dodatna oprema za ta nove, male twine
» california costum 1400 + dodatna oprema
Stran 1 od 1