Torkova srečanja - morebitne nove lokacije
2 posters
Stran 1 od 1
Kje bi se dobivali vsak torek ob 20h?
Torkova srečanja - morebitne nove lokacije
Na dan so prišle ideje, da bi se dobivali odslej na drugi lokaciji in ne več v OLP v industrijski coni Trizin (vsaj LJ sekcija, sicer dobrodošli vsi).
Predlagan je bil bar LaGoja v trzinu, ob cesti proti Mengšu
https://goo.gl/maps/DHEUrnjpe722
Je malenkost umaknjen iz ceste in ima lepo parkirišče pred mizami zunaj, kjer bi lahko parkirali motorje.
Prostora je sicer zunaj malenkost manj, vendar je prav tako lepo pod streho.
Kot imamo že v OLP, se tudi tukaj lahko dogovori za rezervacijo mize za našo družbo.
Predlog je bil tudi za neko lokacijo na Viču, vendar še nimam dodatnih podatkov kje in kako (lahko pa sporočite).
Do sedaj so bili pomisleki, da je nova lokacija, sicer le malo dlje od LJ kot OLP, še vedno dlje, pa morda za ne preveč redne obiskovalce težja za najti, sploh ker se že toliko let dobivamo v OLP.
Lokacija na Viču je pa ponovno nekaj dalj za redne obiskovalce OLPa, ki pridejo iz Črnuč, Komende, Kašlja ipd...
Zdi se mi najbolje, da tu zberemo predloge in mnenja, pa da se uskladimo in v primeru zamenjave lokacije, ustrezno prej obvestimo vse člane.
Osebno menim, da je OLP še vedno kar primerna lokacija, saj z motorji pridemo bolj poredko oz. kvečjemu poleti, pa še takrat se bolj raztepemo po dopustih. Novoletna ali druga večja srečanja pa prav tako lahko brez težav izvajamo v OLP v zgornjem nadstropju, kjer je zagotovljeno dovolj prostora za zaključeno družbo.
Se pa seveda prilagodim večini, tako da le na plan s predlogi in preferencami.
Dodal sem anketo, kjer bom dodajal predlagane lokacije.
Predlagan je bil bar LaGoja v trzinu, ob cesti proti Mengšu
https://goo.gl/maps/DHEUrnjpe722
Je malenkost umaknjen iz ceste in ima lepo parkirišče pred mizami zunaj, kjer bi lahko parkirali motorje.
Prostora je sicer zunaj malenkost manj, vendar je prav tako lepo pod streho.
Kot imamo že v OLP, se tudi tukaj lahko dogovori za rezervacijo mize za našo družbo.
Predlog je bil tudi za neko lokacijo na Viču, vendar še nimam dodatnih podatkov kje in kako (lahko pa sporočite).
Do sedaj so bili pomisleki, da je nova lokacija, sicer le malo dlje od LJ kot OLP, še vedno dlje, pa morda za ne preveč redne obiskovalce težja za najti, sploh ker se že toliko let dobivamo v OLP.
Lokacija na Viču je pa ponovno nekaj dalj za redne obiskovalce OLPa, ki pridejo iz Črnuč, Komende, Kašlja ipd...
Zdi se mi najbolje, da tu zberemo predloge in mnenja, pa da se uskladimo in v primeru zamenjave lokacije, ustrezno prej obvestimo vse člane.
Osebno menim, da je OLP še vedno kar primerna lokacija, saj z motorji pridemo bolj poredko oz. kvečjemu poleti, pa še takrat se bolj raztepemo po dopustih. Novoletna ali druga večja srečanja pa prav tako lahko brez težav izvajamo v OLP v zgornjem nadstropju, kjer je zagotovljeno dovolj prostora za zaključeno družbo.
Se pa seveda prilagodim večini, tako da le na plan s predlogi in preferencami.
Dodal sem anketo, kjer bom dodajal predlagane lokacije.
Nazadnje urejal/a Strom Tor 25 Jul - 23:35; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Torkova srečanja - morebitne nove lokacije
Kocka ve zalokacijo na Viču. Sam je treba en tork it tja. Meni je Ljubljana ok, sam da ni lih center ker gužve ne maram, pa sitnih redarjev.
damian- Število prispevkov : 234
Stran 1 od 1