Rezervni deli
3 posters
Stran 1 od 1
Rezervni deli
Zdravo!
Čez zimo sem si zaželel tišje delovanje menjalnika (nevada 750). Ugotovil sem, da je kljub le 26.000km nekaj zobnikov izrabljenih. Težave so nastale, ko sem le te naročil, ter jih po slabih dveh mesecih zastopnik še ni uspel dobaviti, pa tudi nima informacije kdaj bi jih lahko.... Ker je sezona tu postajam malce nervozen in vas prosim za kakršnokoli pomoč...
lp, tomaž
Čez zimo sem si zaželel tišje delovanje menjalnika (nevada 750). Ugotovil sem, da je kljub le 26.000km nekaj zobnikov izrabljenih. Težave so nastale, ko sem le te naročil, ter jih po slabih dveh mesecih zastopnik še ni uspel dobaviti, pa tudi nima informacije kdaj bi jih lahko.... Ker je sezona tu postajam malce nervozen in vas prosim za kakršnokoli pomoč...
lp, tomaž
7ak- Število prispevkov : 1
Re: Rezervni deli
Če si že naročil, vprašaj če mislijo dobavit in kdaj. Drugače pa skenslaj naročilo. A si menjalnik razkopu in pogledu kaj vse je izrabljeno? Ker so cene zobnikov sorazmerno drage, se največkrat bolj splača nabavit drug rabljen menjalnik.
Nazadnje urejal/a damian Sre 10 Jun - 21:31; skupaj popravljeno 1 krat
damian- Število prispevkov : 234
Re: Rezervni deli
Zadnjič sem videl na avtonetu oglas, da nekdo prodaja nevado, ki je majčkeno zgorela. Cena je bila 200 ojro.
Ne vem čigava je bila, niti slik ni bilo zraven. Mogoče je pa ostalo kaj od menjalnika in se kje na internetu še valja kakšna telefonska številka.
Za to ceno bi se jo splačalo imeti za dele... karkoli je sploh ostalo.
Ne vem čigava je bila, niti slik ni bilo zraven. Mogoče je pa ostalo kaj od menjalnika in se kje na internetu še valja kakšna telefonska številka.
Za to ceno bi se jo splačalo imeti za dele... karkoli je sploh ostalo.
Stran 1 od 1