Deli za ev cali
3 posters
Stran 1 od 1
Deli za ev cali
Iščem števce(po možnosti bele) komlpet z ohišjem,prednjo luč,balanco(krmilo) in alu pokončne nosilce za luč in števce.
Rocker- Število prispevkov : 18
Re: Deli za ev cali
Števci.. beli veglia... pazi pri obratomerju, kateri model je. Tisti od quote ali cali z 15M računalnikom ne pašejo na P8 in obratno. Sicer veliko sreče, tudi če najdeš delujočega. Predlagam nakup kakšnega univerzalnega 80mm števca (oz. obeh). Je ceneje in dalj časa delajo. Sicer pa lepši kot so, več stanejo. Sam sem si jih naklikal na speedhut.com (3 3/8").
Morebiti dobim eno prednjo luč, 180, vendar ni ravno v najboljšem funkcijskem stanju. Alu pokončne nosilce za 180 luč imam ene (sicer je obstajala še 200 luč, ki načeloma bolje sveti), vendar ima širše nosilce.
Nosilci za števce so mali trikotni L oblike skoraj, vendar jih verjetno nimam.
Enako pazi pri morebitni šipi, ene so bile za male luču, druge za večje. Če je za manjšo, jo lahko malo porežeš, obratno pa malo težje.
Kakšno krmilo iščeš? 97-99 EV, kasnejše touring (poširjeno, podobna oblika), jackal, sport...? Več tipov je bilo. Eno klasično, srednje bogo balanco imam še jaz, vendar jo moram pošraufat iz stare cali (imam novo zanjo, pa bi prej ali slej moral zamenjat).
Sicer priporočam pregled tlm.nl spletne trgovine, rabljeni deli. In pa seveda gutsbits. Z obojimi imam dobre izkušnje.
Morebiti dobim eno prednjo luč, 180, vendar ni ravno v najboljšem funkcijskem stanju. Alu pokončne nosilce za 180 luč imam ene (sicer je obstajala še 200 luč, ki načeloma bolje sveti), vendar ima širše nosilce.
Nosilci za števce so mali trikotni L oblike skoraj, vendar jih verjetno nimam.
Enako pazi pri morebitni šipi, ene so bile za male luču, druge za večje. Če je za manjšo, jo lahko malo porežeš, obratno pa malo težje.
Kakšno krmilo iščeš? 97-99 EV, kasnejše touring (poširjeno, podobna oblika), jackal, sport...? Več tipov je bilo. Eno klasično, srednje bogo balanco imam še jaz, vendar jo moram pošraufat iz stare cali (imam novo zanjo, pa bi prej ali slej moral zamenjat).
Sicer priporočam pregled tlm.nl spletne trgovine, rabljeni deli. In pa seveda gutsbits. Z obojimi imam dobre izkušnje.
Hvala Strom smo dobili vse kose! Prijatelj je enostavno kupil še eno za kose tako je veliko delov ostalo da če kdo kaj rabi naj me kontaktira. Lp
Uf, pa ravno zdaj, ko se nič pametnega ne spomnim, da bi rabil...
Ampak zatulim ko/če se spomnim... me bolj rozi daje.
Ampak zatulim ko/če se spomnim... me bolj rozi daje.
Strom bo kmalu božiček,pa si zaželi kaj!
Similar topics
» V7 ali Cali
» Barva za cali ev
» Malce več o novi Cali
» Cali 3 - problem z vplinjači PHF 30
» Ima kdo viška obratomer za cali ev (bela veglia)...?
» Barva za cali ev
» Malce več o novi Cali
» Cali 3 - problem z vplinjači PHF 30
» Ima kdo viška obratomer za cali ev (bela veglia)...?
Stran 1 od 1