California - pokrov za tank
3 posters
Stran 1 od 1
California - pokrov za tank
Oni dan hočem zalavfat gucija po dolgem zimskem spancu in sem komaj na silo odklenil pokrov za bencin. Na noben način pa ga nisem uspel zaklenit, ker ga je zaklemalo.
Tisti plastični obod, ki se zavrti, da dejansko zaklene pokrov, se je tako sprijel s kovinskim delom, da sem moral pokrov popolnoma razstaviti. Pomagalo ni niti mazanje z oljem od mašine. Na koncu sem pokrovček na kesl prilepil s hansaplastom iz prve pomoči, da sem se sploh lahko pripeljal iz garaže domov.
S čim naj namažem pokrov, da se bo bolj vrtel? Je imel kdo podoben problem?
Tisti plastični obod, ki se zavrti, da dejansko zaklene pokrov, se je tako sprijel s kovinskim delom, da sem moral pokrov popolnoma razstaviti. Pomagalo ni niti mazanje z oljem od mašine. Na koncu sem pokrovček na kesl prilepil s hansaplastom iz prve pomoči, da sem se sploh lahko pripeljal iz garaže domov.
S čim naj namažem pokrov, da se bo bolj vrtel? Je imel kdo podoben problem?
svarun13- Število prispevkov : 23
Kraj : skoke
Re: California - pokrov za tank
Znana težava....
Priporočajo grafit za podmazat... sicer pa pobrskaj po koristnih povezavah... na enem izmed linkov je bil komplet postopek s slikami...
Priporočajo grafit za podmazat... sicer pa pobrskaj po koristnih povezavah... na enem izmed linkov je bil komplet postopek s slikami...
ojla, strom
hvala za hiter odgovor.. sem vmes že našel:))
http://motoguzzimaintenance.wetpaint.com/page/Moto+Guzzi+California+Fuel+Cap
js sem kr z olfa nožkom obrezal plastiko, pa potem lepo popilil na koncu. zdaj prav lepo teče:)
hvala za hiter odgovor.. sem vmes že našel:))
http://motoguzzimaintenance.wetpaint.com/page/Moto+Guzzi+California+Fuel+Cap
js sem kr z olfa nožkom obrezal plastiko, pa potem lepo popilil na koncu. zdaj prav lepo teče:)
Ta reč se dogaja ponavadi takrat ko imaš tank prazen več časa ali pa motor dolgo miruje z malo benzina(spomladi). Če pokrov odspodaj poliješ z bencinom bo stvar laufala.
bobo- Število prispevkov : 14
Bobo, res je dlje časa stal.
Bencin meni ni pomagal, niti ne olje.. plastika je nabreknila?? in jo je bilo treba prav pošteno porezat in popilit..
Bencin meni ni pomagal, niti ne olje.. plastika je nabreknila?? in jo je bilo treba prav pošteno porezat in popilit..
Similar topics
» California EV
» California
» california ev ne vzge
» California problem
» California 1971..........pa še kar
» California
» california ev ne vzge
» California problem
» California 1971..........pa še kar