V7II stone
2 posters
Stran 1 od 1
V7II stone
Pozdrav vsem.
Od lani sem novi lastnik V7II Stone, sploh prvega Guzzija. Motorček mi je všeč, ima pa nekaj pomanjkljivosti. Torej, ko je motor hladen, skoraj ni mogoče speljati, ne da bi crknil. Pri ogretem agregatu je pod 2000 o/min dokaj nemiren, zaletav. Zadnjič sem z njega potegnil mapo vžiga, le ta je zadnja verzija 4533V796. Motor je 2016 letnik. Ali je kdo imel/ima podobne probleme z omenjenim motorjem? Aja, rori so originalni.
LP,
Zoran
Od lani sem novi lastnik V7II Stone, sploh prvega Guzzija. Motorček mi je všeč, ima pa nekaj pomanjkljivosti. Torej, ko je motor hladen, skoraj ni mogoče speljati, ne da bi crknil. Pri ogretem agregatu je pod 2000 o/min dokaj nemiren, zaletav. Zadnjič sem z njega potegnil mapo vžiga, le ta je zadnja verzija 4533V796. Motor je 2016 letnik. Ali je kdo imel/ima podobne probleme z omenjenim motorjem? Aja, rori so originalni.
LP,
Zoran
Zoki5- Število prispevkov : 5
Re: V7II stone
Hladen motor je vedno malo nagajiv zato je dobro da se vsaj malo ogreje pred speljavanjem. Jaz bi prvo preveril svečke, kdaj so bile nazadnje menjane, v kakšnem stanju so, razmak na elektrodah, kakšna je njihova barva, ali so mastne.. Če na števcu ne sveti lučka za okvaro motorja potem ne more biti veliko narobe. Če je motor dolgo stal včasih pomaga malo daljša bolj dinamična vožnja z odprtim gasom, da prepiha šobe in svež bencin. Lp
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
Lani sem na 20.000 km menjal svečke in nastavil ventile.
Ali je kdo menjal mapo s kakšno popravljeno, izboljšano?
Ali je kdo menjal mapo s kakšno popravljeno, izboljšano?
Iščem Waxi-ja iz Wildguzzi foruma . Ga pozna kdo ali ima njegov kontakt?
Similar topics
» Zoki5 Guzzi V7II Stone
» TT (tutto terreno-za vsak teren) novi V7II
» Bozo - California Stone
» Pnevmatike za California stone
» Moto Guzzi California Stone 2001
» TT (tutto terreno-za vsak teren) novi V7II
» Bozo - California Stone
» Pnevmatike za California stone
» Moto Guzzi California Stone 2001
Stran 1 od 1