Januarska enduro vožnja-vabilo

Go down

Januarska enduro vožnja-vabilo Empty Januarska enduro vožnja-vabilo

Objavlja  Zupi on Ned 6 Jan - 11:51

Dejan vabi na:
Zimsko srečanje za klasične motocikle kras 2019 Sežana
CLASSIC ENDURO VOŽNJA PETEK 25.01.2019 ob 11h, hotel TABOR SEŽANA

DEJAN BREZNIK
e-mail: tritonmanx@gmail.com
gsm (alternativno) 070/770-911
Zimsko srečanje za klasične motocikle kras 2019 Sežana
CLASSIC ENDURO VOŽNJA PETEK 25.01.2019 ob 11h, hotel TABOR SEŽANA

DEJAN BREZNIK
e-mail: tritonmanx@gmail.com
gsm (alternativno) 070/770-911


Spoštovani Enduraš !

Dne 05.01.2019 sva skupaj z Andrejem še zadnjič vendar podrobno prevozila celotno traso, ki je predvidena za naše prvo srečanje za klasične endure -1 st. CLASSIC ENDURO VOŽNJA 25.01.2019 s pričetkom ob 11.00 uri izpred hotela TABOR v SEŽANI. Ob današnjem zadnjem preizkusu oz. pregledu trase sva oba prišla do navdušujočega sklepa, da bo letošnja sicer prva skupinska vožnja potekala po zares atraktivni, izredno lepi in hkrati ne preveč zahtevni poti ! Ker smo v zimskem mesecu januarju je pogled v naravi res izjemen in neponovljiv; čeprav večina meni, da svojo domovino pozna, nismo vajeni na tako velike spremembe v okolju, kar je sicer posledica letnega časa v katerem motorji in vozniki navadno počivamo v zaprtih prostorih. Pričakovane nizke temperature naj nas torej ne skrbijo preveč. Trud bo 100 % poplačan prav zaradi opuščenosti pokrajine v tem letnem času zato pa bo naravna pristnost zelo izpostavljena tekom naše vožnje. Prilagava nekaj fotografij, ki pa odražajo zgolj minimalni del resničnega vzdušja lahko pa se vidi, da makadamske ceste po katerih bomo vozili niso pretirano poškodovane pač pa nasprotno urejene in vzdrževane, prav tako ni velikih naklonov, predvsem pa je vožnja dovoljena pa tudi prometa ni dosti ! Dolžina je tako kot je bilo napovedano v našem napovedniku v zadnji reviji SVAMZ Avto Motor Classic v skupni dolžini cca 75 km. Vozimo po cpp z registriranimi motocikli, na lastno dogovornost in s homologiranimi (ne-hrupnimi) izpuhi, da posegamo v naravo čim bolj diskretno (v naravi nismo sami !). Poleg fotografij prilagam letak, ki se nanaša tudi na glavno vožnjo s klasičnimi motocikli, ki bo sicer potekala naslednji dan v sobot dne 26.01.2019 prav tako izpred hotela Tabor in na katero ste prav tako VSI toplo povabljeni(lastniki klasičnim motociklov !). Sobotna vožnja bo potekala v večji skupini iz smeri Sežana do Opatjega Sela, kjer bo kosilo in povratek nazaj proti Sežani.

V petek po končani enduro vožnji bo potekala pogostitev udeležencev pri našem članu in gostitelju Pepotu v Sežani, kjer se bo rezal pršut in bodo na voljo tudi preostale tekoče in trde kraške dobrote. Vsi, ki se boste dogodkov po enduro vožnji udeležili in želite prenočiti se prijavite v hotelu TABOR v Sežani (uredite si rezervacijo sobe in navedite da ste udeleženci zaradi popusta pri ceni nočitve !). Motorji se varujejo v zaprtih prostorih hotela v času nočitve. Poleg hotela Tabor so vam na voljo tudi ostale najemne kapacitete tako npr. apartmaji Bojana in drugi. Skratka pravočasno poskrbite za prijavo oz. nočitev.

Pomembne informacije glede enduro vožnje pa so še :

- vsak udeleženec enduro vožnje se mora obvezno in predhodno prijaviti na e-naslove: tritonmanx@gmail.com ali aceukak@gmail.com in navesti ime, priimek, e-naslov, gsm št., enduro motor s katerim se bo udeležil vožnje z navedbo znamka, tip, in letnik. Predvidoma se bo pobirala simbolna prijavnina (udeleženec bo prejel spominsko nalepko, letak z obvestili, presenečenje...)
- udeleženci obveščajte prijatelje oz. svoj klub o enduro vožnji da se lahko prijavi tudi tretji (posredujte si informacije)
- udeleženci poskrbijo za primerno tehnično stanje motorja (predvsem pnevmatike in veljavno zavarovanje) kakor tudi za svojo lastno zaščitno opremo (proti temperaturnim vplivom kakor tudi zaščita telesa-ščitniki). Za morebitni prevoz pokvarjenega vozila načeloma poskrbi vsak posameznik sam (udeleženci bomo sicer tovarišu v stiski nesebično pomagali, kar je sicer samo po sebi umevno vsaj glede enduro voznikov...)
- udeleženci se morajo držati časovnih okvirjev in upoštevati ostale pomembne informacije skupinske vožnje, ki jih dobijo. Na prvem mestu pa ne zamujajte
- ŠTEVILO UDELEŽENCEV bo zaradi varnosti in dovolj tekoče ter s tem prijetne vožnje omejeno ! Prednost imajo udeleženci, ki se prijavijo prvi. Prijava na štartu bo možna resnično izjemoma. Udelženci naj se praviloma prijavijo, če se mislijo vožnje zanesljivo udeležiti, v primeru odstopa brez razloga (ugodno vreme itd.) bomo le-te upoštevali ob morebitni prijavi na drugem podobnem dogodku (prednost bomo poklonili drugim osebam v primeru prezasedenosti). Odstop oz. morebitno neudeležbo takoj naznanite po e-mailu.
- prevoz motocikla do štartnega mesta je v pristojnosti posameznika; za organizacijo prevoza poskrbijo posamezniki sami !


Glede vremenskih razmer bo vsak prijavljeni udeleženec, ki bo pustil svoj veljavni e-mail, prejel tik pred predvideno vožnjo končno obvestilo na svoj e-mail !


Želim vam prijetne zimske dneve do našega srečanja in vožnje na krasu
Dejan Breznik

V Lj. 05.01.2019

Zupi
Zupi

Število prispevkov : 1068
Join date : 26/11/2009
Kraj : Komenda

http://www2.arnes.si/~szupet

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu