OTVORITEV SEZONE IN SPOMINSKA VOŽNJA
+10
Antonio
mguzzi
tmoravec
Bojan O
joze brdnik
Rudi
Strom
damian
feri
matoguzzi
14 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
Pozdravljeni Guzzisti!
Vabim vas na otvoritev motoristične sezone in na 3. tradicionalno spominsko vožnjo, na kateri se bomo spomnili našega preminulega člana in prijatelja Uroša Blažka.
Srečali se bomo v nedeljo 20.05.2012!
Ljubljančani n tisti, ki se boste peljali skozi Ljubljano, se dobimo ob 10-ih v kavarni Jurček, Depala vas.
Uradno srečanje pa je med 11-12-ih v Muzeju motociklov Vransko.
Ob 12-ih odhod iz Vranskega na skupno vožnjo.
V primeru slabega vremena bo vožnja prestavljena za en teden.
Viva Guzzi,
Matevž
matoguzzi- Število prispevkov : 52
Kraj : Ljubljana
SPOMINSKA VOŽNJA
Pozdravljeni Guzzisti!
Upamo, da bo lepo vreme? Se vidimo v Vranskem...
Viva Guzz!
Upamo, da bo lepo vreme? Se vidimo v Vranskem...
Viva Guzz!
feri- Število prispevkov : 65
Re: OTVORITEV SEZONE IN SPOMINSKA VOŽNJA
Lih ta vikend delam. Če bo cajt se grem po šihtu zapeljat in vas mo goče še kje dobim. A bo v primeru dežja vseeno, ali boste prestavili?
Lp Damjan
Lp Damjan
damian- Število prispevkov : 234
Fantje iz Štajerske,dobimo se v Hočah pri cerkvi,na pot krenemo ob 8,30h po stari cesti proti Vranskem.Jože,povej če se oglasimo pri tebi,ali nas boš počakal pri kapeli ob cesti.Za kakršne informacije me pokličite na 040-781-510 ali 02-623-21-29 po 10h.
Zupi,ti pa poskrbi za lepo vreme!!!
LP-RUDI!
Zupi,ti pa poskrbi za lepo vreme!!!
LP-RUDI!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Rudi na žalost sem v petek soboto in nedeljo na izletu v Črni Gori.
Sigurno bi šel če bi mogu !
Pozdrav vsem Guzzistom !
Jože
Sigurno bi šel če bi mogu !
Pozdrav vsem Guzzistom !
Jože
Fantje iz Štajerske,dobimo se ob 9h in ne pol ure prej,kot sem včeraj napisal.Je še malo zgodaj in mrzlo,pa tudi še pravočasno bomo na cilju.
Feri,če hočeš se nam pridruži,pa gremo skupaj,vkolikor ne boš peljal po avtocesti.
Bogdan,Marko,prideta?Vinko,upam da se vidimo.
Pozdrav-RUDI!
Feri,če hočeš se nam pridruži,pa gremo skupaj,vkolikor ne boš peljal po avtocesti.
Bogdan,Marko,prideta?Vinko,upam da se vidimo.
Pozdrav-RUDI!
Zaradi nepričakovanih družinskih zdravstvenih težav bova morala preskočit...
Bojan O- Število prispevkov : 20
Kraj : Celje
Jah meni je zelo žal, da se nisva mogla oglasit, pa žal ni šlo drugače.
Pa drugič..
Pa drugič..
Tudi meni je tudi žal da se nisem udeležil Spominske vožnje, vendar je novi Guzzi dirkalnik že klical po prvi dirki. Guzzi je zakon.
tmoravec- Število prispevkov : 18
Ja,bilo je super in tisti ,ki smo še ostali,smo se imeli prav zabavno.Hvala za prijetno druženje Majdi,Tonetu in Borisu.Glavno pa je,da je bilo všeč moji Dragi!
Viva Guzzi!
Pozdrav-RUDI!
Viva Guzzi!
Pozdrav-RUDI!
..vse se vam je poklopilo...lepe fotke...žal, me je ženkica povabila v Strunjan, pa nisem mogel reči ne...pa drugič....
mguzzi- Število prispevkov : 108
Rudi je napisal/a:Ja,bilo je super in tisti ,ki smo še ostali,smo se imeli prav zabavno.Hvala za prijetno druženje Majdi,Tonetu in Borisu.Glavno pa je,da je bilo všeč moji Dragi!
Viva Guzzi!
Pozdrav-RUDI!
Rudi, res smo se imeli fajn. Kaj podobnega bi morali še ponoviti.
Pohvala gre tudi organizatorjem, ter Bojanu in Irmi za res hiter vnos fotk na forum.
Viva Guzzi-Antonio
Antonio- Število prispevkov : 56
Kraj : Ljubljana
Res mi je žal, da nisem mogu zraven. Lepe fotke.
Spominska vožnja za Uroša
Opažam,da se je naše "vodstvo" malce polenilo!Pagrešam kakšno skupinsko vožnjo,ki je bila včasih spomladi.Upam da bo letos vsaj spominska vožnja za našega Uroša.In da go tudi pravočasno objavljena.Zupi,ti pa da poskrbiš tam zgoraj za vreme.
Lep pozdrav iz mojega deževnega in blatnega brega!
Viva Guzzi!RUDI.
Lep pozdrav iz mojega deževnega in blatnega brega!
Viva Guzzi!RUDI.
Rudi, jaz bom gotovo poskrbel za svoj del naloge...čakam na naročilo datuma..
Lp Zupi iz deževne Ljubljane
Lp Zupi iz deževne Ljubljane
Evo,Zupi,pol naloge si že rešil,za ostali del pa bodo,upam,odgovorni tudi postorili!
Hojla ste že določili datum?
Mene čaka še en obisk pri Damjanu, so se pojavile neke male težavice po menjavi sklopke. Ampak do Uroševega memoriala, upam bo že vse OK.
Viva Guzzi!
Feri
Mene čaka še en obisk pri Damjanu, so se pojavile neke male težavice po menjavi sklopke. Ampak do Uroševega memoriala, upam bo že vse OK.
Viva Guzzi!
Feri
feri- Število prispevkov : 65
Feri,LP!Držim pesti da bo vse OK s sklopko!
PS:trenutno že drugič čitam Uroševo tretjo knjigo "Pot v večno poletje".Super branje!
PS:trenutno že drugič čitam Uroševo tretjo knjigo "Pot v večno poletje".Super branje!
Letos pridem, da vidim, kako ste se kaj postarali v teh dveh letih, ko sem izostal....
Rudi; sva na vezi; prideš do mene pa čez Velenje ali pa jaz do tebe pa po stari cesti do Celja....
Rudi; sva na vezi; prideš do mene pa čez Velenje ali pa jaz do tebe pa po stari cesti do Celja....
mguzzi- Število prispevkov : 108
Bogdan,pozdravljen!Ne vem kaj si nabavil,sem radoveden.Propeler vem da si prodal,kaj pa imaš sedaj,pa nisem na tekočem.Me že zvija od radovednosti!
Pridi do Kamnice,pa po stari cesti do cilja.LP!
Pridi do Kamnice,pa po stari cesti do cilja.LP!
Neki se govori, da se že pripravlja trasa, samo mi še ne zaupajo kam.
Aha,fino,Damijan je le nekaj "izvohal"!Se pravi,da zadeva deluje.Sedaj je na Zupiju,da sklene kompromis z onimi tam zgoraj,da so nam naklonjeni z vremenom,ki bo vsaj brez dežja.
Viva Guzzi!
Viva Guzzi!
Aha, vidim, da ste nekateri že v nizkem štartu in čakate... in čakate... in čakate... Ja, je treba kej naredit, da ne boste samo čakal
Ja, seveda, da vožnja (spominska vožnja Uroša Blažka) tudi letos bo! Bo pa res kakšen vikend kasneje, kot je bilo v navadi v preteklih letih - pomanjkanje časa za organizacijo in pa tudi vreme sta pač naredila svoje (kdaj je bil nazadnje napovedan res lep vikend; ker vemo, kako je z udeležbo ob napovedih morebitnih dežnih kapljic).
Torej, vožnja bo, najbrž (kot vedno) v nedeljo, dobili se bomo na Vranskem (skupna vožnja iz LJ), naredili eno skupno vožnjo in se usedli na skupnem kosilu. Ta vikend (19. maj) seveda še ne pride v poštev, eden izmed prihodnjih pa definitivno (26. maj oz. 2 junij oz. 9. junij oz. najkasneje 16. junij)! Bo pa datum pravočasno sporočen (vsa teden prej)!
Potolaženi?! Lahko pa tudi aktivno sodelujete pri pripravi vožnje (da vam bo čas hitreje minil). Torej, ima kdo kakšen predlog poteka vožnje oz. predvsem cilja z možnostjo malice oz. kosila, na razdalji od Vranskega ne več kot nekje 50, max. 70 km?! S predlogi na plan!
VIVA GUZZI!
Marko
Ja, seveda, da vožnja (spominska vožnja Uroša Blažka) tudi letos bo! Bo pa res kakšen vikend kasneje, kot je bilo v navadi v preteklih letih - pomanjkanje časa za organizacijo in pa tudi vreme sta pač naredila svoje (kdaj je bil nazadnje napovedan res lep vikend; ker vemo, kako je z udeležbo ob napovedih morebitnih dežnih kapljic).
Torej, vožnja bo, najbrž (kot vedno) v nedeljo, dobili se bomo na Vranskem (skupna vožnja iz LJ), naredili eno skupno vožnjo in se usedli na skupnem kosilu. Ta vikend (19. maj) seveda še ne pride v poštev, eden izmed prihodnjih pa definitivno (26. maj oz. 2 junij oz. 9. junij oz. najkasneje 16. junij)! Bo pa datum pravočasno sporočen (vsa teden prej)!
Potolaženi?! Lahko pa tudi aktivno sodelujete pri pripravi vožnje (da vam bo čas hitreje minil). Torej, ima kdo kakšen predlog poteka vožnje oz. predvsem cilja z možnostjo malice oz. kosila, na razdalji od Vranskega ne več kot nekje 50, max. 70 km?! S predlogi na plan!
VIVA GUZZI!
Marko
Marko S.- Število prispevkov : 19
Stran 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Spomladanska vožnja - otvoritev sezone
» Spomladanska vožnja - otvoritev sezone 2019
» 5. SPOMINSKA VOŽNJA UROŠA BLAŽKA
» 1. SPOMINSKA VOŽNJA UROŠA BLAŽKA
» Spomladanska vožnja - otvoritev sezone 2019