Naš Moto je Guzzi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guzzi spet na Grobniku

3 posters

Go down

Guzzi spet na Grobniku Empty Guzzi spet na Grobniku

Objavlja  tmoravec Sre 15 Avg - 8:53

VIVA Guzzisti,

Spet se bliža dirka na Grobniku in če koga zanima se dogaja ta vikend 18-19 Avgust mednarodni pokal Alpe Adria. Prvi dve dirki imamo v soboto ob 15.25, drugi dve v nedeljo ob 10.00. Seveda so poleg nas oldtimerjev tudi novi motorji.

No da povem še letošnjo zgodovino, od zadnjič sem vozil dve dirki, eno v Križevcih (mestna dirka), kjer sva se z Dejanom na LeMansu udarila za tretje mesto, boljši sem bil seveda jaz na malem Guzziju. Zmagal je seveda Lampe na Moriniju.

Z Lampetom sva vozila tudi mednarodno dirko na Red Bull Ringu, kjer sem prvič vozil dežno dirko, žal pa je na prvi dirki Guzzi zaribal, mi je potegnilo vodo v frgazarje in je šel cilinder po gobe. Nato čiščenje frgazarjev in rezervoarja in nato suha dirka z zaribanim cilindrom. Guzzi je šel dobro, sam olje mi je metalo na zadnjo gumo. Hvala bogu sta bila samo dva leva ovinka. Vseeno sem bil 15 od 52 nastopajočih. Pred mano je bilo 13 TZ Yamah in en dirkalni MZ. Za mano pa Honde in ostalo. Vozil je v višjih klasah tudi en Magni in čisto nov MGS.

V Hrvaškem prvenstvu sem trenutno drugi za Lampetom, mi pa že ostali pošteno dihajo za ovratnik, tako da se bo treba še truditi in upati da bo Guzzi zdržal.

Vabljeni vsi, dosegljiv sem na tel. 031/689-276.

P.S. Če kdo ve za kakšno mašino ali cilindre za V50 se priporočam, mi je že zmanjkalo materiala Sad

Centauristični pozdrav,

Tomaž
tmoravec
tmoravec

Število prispevkov : 18

Nazaj na vrh Go down

Guzzi spet na Grobniku Empty Re: Guzzi spet na Grobniku

Objavlja  Rudi Sre 15 Avg - 14:53

Dosti uspeha ti želim!
LP-RUDI!
Rudi
Rudi

Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Maxster Čet 16 Avg - 17:47

tmoravec je napisal/a:VIVA Guzzisti,

Spet se bliža dirka na Grobniku in če koga zanima se dogaja ta vikend 18-19 Avgust mednarodni pokal Alpe Adria. Prvi dve dirki imamo v soboto ob 15.25, drugi dve v nedeljo ob 10.00. Seveda so poleg nas oldtimerjev tudi novi motorji.

No da povem še letošnjo zgodovino, od zadnjič sem vozil dve dirki, eno v Križevcih (mestna dirka), kjer sva se z Dejanom na LeMansu udarila za tretje mesto, boljši sem bil seveda jaz na malem Guzziju. Zmagal je seveda Lampe na Moriniju.

Z Lampetom sva vozila tudi mednarodno dirko na Red Bull Ringu, kjer sem prvič vozil dežno dirko, žal pa je na prvi dirki Guzzi zaribal, mi je potegnilo vodo v frgazarje in je šel cilinder po gobe. Nato čiščenje frgazarjev in rezervoarja in nato suha dirka z zaribanim cilindrom. Guzzi je šel dobro, sam olje mi je metalo na zadnjo gumo. Hvala bogu sta bila samo dva leva ovinka. Vseeno sem bil 15 od 52 nastopajočih. Pred mano je bilo 13 TZ Yamah in en dirkalni MZ. Za mano pa Honde in ostalo. Vozil je v višjih klasah tudi en Magni in čisto nov MGS.

V Hrvaškem prvenstvu sem trenutno drugi za Lampetom, mi pa že ostali pošteno dihajo za ovratnik, tako da se bo treba še truditi in upati da bo Guzzi zdržal.

Vabljeni vsi, dosegljiv sem na tel. 031/689-276.

P.S. Če kdo ve za kakšno mašino ali cilindre za V50 se priporočam, mi je že zmanjkalo materiala Sad

Centauristični pozdrav,

Tomaž

Tomaž,
poglej na nizozemskem E-bayu - www.ebay.nl
Na nizozemskem imajo veliko vojaških NATO v 50, pa je izbira kar velika. Kot si verjetno že videl, se trenutno prodaja cela mašina za 300 €, cilinder z batom in obročki Monza za 149,90 €, glavna gred 89 €, odmiočna prav tako itd,itd.
Če rabiš suport javi.
lp iz Ptuja
Maxster
Maxster

Število prispevkov : 69
Kraj : Ptuj

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh