Guzzi na Grobniku
4 posters
Stran 1 od 1
Guzzi na Grobniku
Guzzisti!
Spet vas vabim na lep izlet na Grobnik. Prvič se bo moj V50 predstavil tudi v mednarodnem prvenstvu Alpe Adria. Ne glede na konkurenčnost (izmerili smo mu moč na zadnjem kolesu, in je pokazalo 31.9 KM), se bo Guzzi trudil po močeh voznika, ki mu je po pravici povedano še to preveč!!! Vreme bo super, vas vabim na izlet na Grobnik, obljubim tudi kakšno pivo (za motoriste samo eno...), če boste ob pravem času pa tudi kakšen čevap. V soboto je dirka ob 13.35 in ob 18.10 uri. Sama prireditev je zelo zanimiva saj se ob tem dogaja tudi svetovno prvenstvo prikoličarjev, in vse ostalo. Vabljeni vsi.
Naj še opozorim, da se plačuje simbolično vstopnino, za kakšnega pa lahko tudi zrihtam brezplačno vstopnino, če je pripravljen na porivanje Guzzija pred štartom. (malo heca, nimam štarterja, najprej zaradi tega, ker razen platin nimam nobene elektrike, drugo, ker je preprosto prevelik, pretežek).
Moja kontaktna številka je 031/689-276. Vsi vabljeni,
Vaš še vedno Centaurist Tomaž
Pa še slika novo pobarvanega.
http://shrani.si/f/1z/rB/137uBd7k/20120614195801.jpg
Spet vas vabim na lep izlet na Grobnik. Prvič se bo moj V50 predstavil tudi v mednarodnem prvenstvu Alpe Adria. Ne glede na konkurenčnost (izmerili smo mu moč na zadnjem kolesu, in je pokazalo 31.9 KM), se bo Guzzi trudil po močeh voznika, ki mu je po pravici povedano še to preveč!!! Vreme bo super, vas vabim na izlet na Grobnik, obljubim tudi kakšno pivo (za motoriste samo eno...), če boste ob pravem času pa tudi kakšen čevap. V soboto je dirka ob 13.35 in ob 18.10 uri. Sama prireditev je zelo zanimiva saj se ob tem dogaja tudi svetovno prvenstvo prikoličarjev, in vse ostalo. Vabljeni vsi.
Naj še opozorim, da se plačuje simbolično vstopnino, za kakšnega pa lahko tudi zrihtam brezplačno vstopnino, če je pripravljen na porivanje Guzzija pred štartom. (malo heca, nimam štarterja, najprej zaradi tega, ker razen platin nimam nobene elektrike, drugo, ker je preprosto prevelik, pretežek).
Moja kontaktna številka je 031/689-276. Vsi vabljeni,
Vaš še vedno Centaurist Tomaž
Pa še slika novo pobarvanega.
http://shrani.si/f/1z/rB/137uBd7k/20120614195801.jpg
Nazadnje urejal/a Strom Pet 15 Jun - 9:32; skupaj popravljeno 1 krat (Reason for editing : Dodal dogodek in popravil sliko)
tmoravec- Število prispevkov : 18
Re: Guzzi na Grobniku
Koliko pa kaj znaša ta simbolična vstopnina? Se da plačati v eurih, ali le v kunah?
Nazadnje je bilo 40 KUN, pa mislim da se da plačat v eurih, če prideš, me pokliči, te probam spravit not brez vstopnine.
LP, Tomaž
LP, Tomaž
Se bova potrudila in prišla... najbolje, da te pokličem, ko bova nekje v bližini, guzzija pa tudi nisem rinil že dobrih 10 let, pa lahko tudi malce obujam spomine.
Sva hotela v Koper na starodobnike, pa potem proti Grobniku... pa sva vse prespala... so bli pa fletni idrijski konci...
Jaz pa sem pričakoval kakšne fotke dirkalnega Guzzija!
Rudi
Rudi
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Rad bi ga videl v večih ovinkih,pa tudi zvoka bi bil vesel,če bi le bilo možno!
Viva Guzzi!
Pozdrav-Rudi
Viva Guzzi!
Pozdrav-Rudi
Slike Grobnik V50
No nekaj slik iz Grobnika z Guzzijem, Rudi, poglej ga v akciji:
Majhen Guzzi na široki cesti:
Upam da se bojo vse slike pokazale, ker meni se ne.
VIVA, Centaurist Tomaž
Majhen Guzzi na široki cesti:
Upam da se bojo vse slike pokazale, ker meni se ne.
VIVA, Centaurist Tomaž
Tomaž,žal jih tudi jaz ne vidim!Si bil prehiter,pa si odpeljal,prej kot se na forumu odpre!HA!
LP-Rudi!
LP-Rudi!
Aha,so že tu,rabijo nekaj časa! Si moral odpeljati še en krog!
Similar topics
» Guzzi spet na Grobniku
» Slovenski dan na Grobniku 2.5.2012
» Renard guzzi?
» P: Moto Guzzi V65 TT
» Guzzi bicikel
» Slovenski dan na Grobniku 2.5.2012
» Renard guzzi?
» P: Moto Guzzi V65 TT
» Guzzi bicikel