Naš Moto je Guzzi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srečanje italijanskih in britanskih motociklov

Go down

Srečanje italijanskih in britanskih motociklov Empty Srečanje italijanskih in britanskih motociklov

Objavlja  tmoravec on Pet 6 Jul - 14:14

Kot smo se pogovarjali v torek v klubu vas vabim na tole srečanje, kjer bom tudi sam prisoten, na ogled bo pa po vsej verjetnosti tudi moj Guzzi V50. Vem da je pozno ampak vabljeni v čim večjem številu. Za vse info me lahko pokličete na 031/689-276.

Spoštovani motoristi, prijatelji....

Obveščam vas, da se bo v soboto 07.07.2012 odvijalo drugo srečanje lastnikov in ljubiteljev italijanskih & britanskih motociklov. Srečanje bo potekalo tako kot lansko leto v SEŽANI in sicer s pričetkom v soboto 07.07.2012 med 9.00 do 10.00 uro, ko se bomo zbrali na parkirišču v SEŽANI, ki se nahaja ob glavni cesti nasproti BOTANIČNEGA VRTA SEŽANA oz. OBČINE SEŽANA ( takoj po izstopu iz avtoceste oz. prihodu v mesto ). Po zboru udeležencev in prijavi, ki bo simbolična cca 10,00 EUR, sledi skupinska vožnja po Krasu do Nove Gorice, kjer se bomo razvajali v PIZZERIJI OK CORRAL ( Stara Gora pri Novi Gorici ) zgrajeni v prijetnem "Western stile" ambijentu-predvidoma bo lastnik poskrbel tudi za glasbo. Po obedu bo sledil povratek v Sežano, kjer bomo s srečanjem nadaljevali pozno v noč, zaradi česar je priporočljiva nočitev ( predlagamo namestitev v motelu GOLDEN PICK-tel: 05 738 06 00, ki je cenovno ugodna ali drugje-po želji posameznika ).

VABLJENI VSI LJUBITELJI NE GLEDE NA STAROST IN ZNAMKO MOTOCIKLA ( TUDI LJUBITELJI IN LASTNIKI MOTORJEV DRUGIH PROIZVAJALCEV ) PRAV TAKO PA TUDI LJUBITELJI IN LASTNIKI AVTOMOBILOV !

VSI UDELEŽENCI SREČANJA VOZIJO NA LASTNO ODGOVORNOST IN SO DOLŽNI VOZITI V SKLADU Z CESTNO PROMETNIMI PREDPISI.

PROSIM, DA TO VABILO POSREDUJETE NAPREJ, HVALA
Društvo B.M.C.S. - Društvo lastnikov in ljubiteljev britanskih vozil

za predsednik društva DEJAN BREZNIK
tmoravec
tmoravec

Število prispevkov : 18
Join date : 06/09/2011
Age : 44

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu