Naš Moto je Guzzi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

srečanje lastnikov

4 posters

Go down

srečanje lastnikov Empty srečanje lastnikov

Objavlja  ales984 Sre 9 Mar - 15:23

v nedeljo 13.3. lahko preizkusimo model V7II, Aprlio Caponord 1200 pred mercator centrom v NG ob 10,00h, turistična vožnja
ales984
ales984

Število prispevkov : 12

Nazaj na vrh Go down

srečanje lastnikov Empty Re: srečanje lastnikov

Objavlja  Rudi Sre 9 Mar - 22:00

Ob 12h pa turistična vožnja na Kras (Cerje).
Rudi
Rudi

Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Strom Ned 13 Mar - 15:17

Ma vas ni blo videt... al sem pa samo jst slep... sem sam motorje gledu Very Happy

srečanje lastnikov Dsc00710

srečanje lastnikov Dsc00713

srečanje lastnikov Dsc00712

srečanje lastnikov Dsc00711

srečanje lastnikov Img_1612

Rad bi se zahvalil Jasmini in pa seveda Marčelu, bilo je res super.
Sem šel en krogec z V7 II Stone... ta rumenim, ki je imel bojda že popravljeno mapo.

Slabo: Ogledala, zvok, ... pa nič kej posebnega več... mogoče bi priredil balanco/tačke svojim gabaritom. Smile No ja, pa blokada že pri 7000 obratih, pa mu niti ne zamerim toliko.

Dobro: Ciklistika je klasično tonti odlična, vzmetenje zadošča, zavore super (ABS nisem nekej probaval, jbg, sposojen motor), NAVOR... povsod... kjerkoli.... pač tam ždi. Končki so se sicer nekam skrili, bi jih rad videl ene 5-10 več v višjih obratih, ni pa nujno. Sicer pa lahek, okreten mali guzzi. Pričara tisti glup nasmešek. Smile

Skratka, bil zelo zelo prijetno presenečen. Smile Bi imel zadevo... in seveda takoj priredil par stvari po svoje, vendar veliko manj, kot sem pričakoval, da bi jih bilo treba.

Upam, da bo organizator še kdaj ponovil zadevo, po možnosti v malo manj vetrovnem vremenu.  Mislim, da bi se res kar dosti novih/starih motoristov lažje odločilo za kakšen takle moped, če bi imeli priliko zadevo videt/probat.
Strom
Strom

Število prispevkov : 787
Kraj : Ljubljana

https://guzzi.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  skija Pet 1 Apr - 15:08

Živjo.

Zadevo se po mojih izkušnjeh, da probat v Piaggio BTC, sem lansko poletje dobil za urco-dve V7II sivega.

Je zvabu nasmešek. Wink
skija
skija

Število prispevkov : 25
Kraj : Ljubljana

Nazaj na vrh Go down

Objavlja  Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics