MotoGuzzi Norge 1200ABS - realnost cene prodajalca
3 posters
Stran 1 od 1
MotoGuzzi Norge 1200ABS - realnost cene prodajalca
Lp,
ta prodajalec - AVTO MIK d.o.o. - za relativno nizko ceno (se mi zdi, da cca 1000€ pod povprečjem prodaja) pravi, da podatki štimajo - na avto_netu za 4290€:
MotoGuzzi NORGE 1200 ABS 1200 ccm, 93 KM, 2 valjni, 4 taktni, Letnik: 2006 Starost: rabljeno 1.registracija: 6 / 2006 Tehnični pregled: 6/ Prevoženi km: 16394 Motor: 1200 ccm, 93 KM, 2 valjni, 4 taktni, Moč motorja: 69 kW / 94 KM Menjalnik: ročni menjalnik Kategorija: Tourer
po klicu - pravi, da še ni na zalogi, da bodo naslednji teden in da dobi pošiljko večih. Na vprašanje ali so od fizične osebe prizna, da so policijski,... in da GARANTIRA da so km (pod 20.000) realni - ter da bo to lahko dokazal....
ok, kje je torej catch - starost cca 6 let, le 20kkm, brezhibni... in policijski....
a kdo pozna tega prodajalca in kaj komentirati na podatke?
in pa enaka situacija na mobile.de, ko prodajalec iz Graza prodaja nekaj sličnega tudi za 4308€
Drugač mi je pa simpatičen motorčič.... In nekaj bom kupoval, mikajo pa me potovalniki in ta Guzzi mi je molto-sympatico....
Hvala za pomoč!
Jože
ta prodajalec - AVTO MIK d.o.o. - za relativno nizko ceno (se mi zdi, da cca 1000€ pod povprečjem prodaja) pravi, da podatki štimajo - na avto_netu za 4290€:
MotoGuzzi NORGE 1200 ABS 1200 ccm, 93 KM, 2 valjni, 4 taktni, Letnik: 2006 Starost: rabljeno 1.registracija: 6 / 2006 Tehnični pregled: 6/ Prevoženi km: 16394 Motor: 1200 ccm, 93 KM, 2 valjni, 4 taktni, Moč motorja: 69 kW / 94 KM Menjalnik: ročni menjalnik Kategorija: Tourer
po klicu - pravi, da še ni na zalogi, da bodo naslednji teden in da dobi pošiljko večih. Na vprašanje ali so od fizične osebe prizna, da so policijski,... in da GARANTIRA da so km (pod 20.000) realni - ter da bo to lahko dokazal....
ok, kje je torej catch - starost cca 6 let, le 20kkm, brezhibni... in policijski....
a kdo pozna tega prodajalca in kaj komentirati na podatke?
in pa enaka situacija na mobile.de, ko prodajalec iz Graza prodaja nekaj sličnega tudi za 4308€
Drugač mi je pa simpatičen motorčič.... In nekaj bom kupoval, mikajo pa me potovalniki in ta Guzzi mi je molto-sympatico....
Hvala za pomoč!
Jože
kajote- Število prispevkov : 2
Re: MotoGuzzi Norge 1200ABS - realnost cene prodajalca
Kaj več o tem sicer ne vem, le mogoče malo splošnih podatkov, ki jih verjetno že veš:
- Motorji so iz uvoza, to se pravi, da je potrebno plačati DMV, kakšno homologacijo in še kakšno takso. Ta verjetno ni všteta v to ceno, ali pač?
- Motorji so iz uvoza, to se pravi, da je potrebno plačati DMV, kakšno homologacijo in še kakšno takso. Ta verjetno ni všteta v to ceno, ali pač?
Če je to AVTO MIK iz Kopra, je to potem skoraj moj sosed. Glede kilometrov seveda ne moram garantirat, cena pa je sugurno z že vključenim DMV-jem ter homologacijo. Torej, samo še zavarovanje, pregled, cestnina...pa gasaaaaa. Vsaj pri avtomobilih (na zalogi imajo kakih 200 avtov) je tako.
bstenta- Število prispevkov : 41
bstenta je napisal/a:Če je to AVTO MIK iz Kopra, je to potem skoraj moj sosed. Glede kilometrov seveda ne moram garantirat, cena pa je sugurno z že vključenim DMV-jem ter homologacijo. Torej, samo še zavarovanje, pregled, cestnina...pa gasaaaaa. Vsaj pri avtomobilih (na zalogi imajo kakih 200 avtov) je tako.
a potem je kao OK prodajalec? Dobre izkušnje?.... saj po telefonu mi je prepričljivo deloval....
Drugač pa: koliko se posamezni letniki MG Norge 1200 med sabo razlikujejo? So ga začeli delati l.2006 in glede na to, da v tem primeru gre za ta letnik,... a je imel kake otroške težave... oz. je smiselneje iskat kak letnik kasneje? Preveč ne,.. zaradi financ
Nazadnje urejal/a kajote Pet 8 Jun - 10:51; skupaj popravljeno 1 krat (Reason for editing : tipkarski škrat)
kajote- Število prispevkov : 2
Kot sem že napisal, ne poznam jih toliko, da bi lahko dal "roko v ogenj", kot se temu reče. Tudi osebno se nisem kupil nobenega vozila od njih. Je pa res, da še nisem slišal o kaki negativni izkušnji. Malo me moti le dejstvo, da - če je bil motor policijski, potem je verjetno homologiran kot vozilo z enim sedežem (monoposto). Torej - samo sklepam, da ne bo pomot. Sledi, da bo treba zamenjat sedež, pa še kako malenkost v zvezi s tem, in potem stvar peljat na homologacijo, da bodo lahko naši vrli znanstveniki, ki opravljajo homologacije, ugotovili (za primeren denar, seveda), da je motor "sposoben prevažanja dveh oseb". Poudarjam, da je to popolnoma moje subjektivno razmišljanje... Vseeno pa ne bi bilo slabo pozanimati se o teh podrobnostih. Toliko z moje strani.
LP vsem Guzzistom,
Borut
LP vsem Guzzistom,
Borut
bstenta- Število prispevkov : 41
Stran 1 od 1