Norge 1200
+10
mguzzi
Strom
Zupi
kofi
moravčan
feri
marvin2
damian
Rudi
Antonio
14 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
Norge 1200
Vsem, ki ste mi vzpodbudno pritrdili k nakupu Norge 1200 se zavaljujem za konkretne dobre nasvete in napotke. Konec tedna, ga grem iskat, da ne bo pomote - z avto prikolico ne vozit v tem snegu. Zadnjih 10 let sem bil ful zadovljen choperist z Yamaha Drag Star 650 Classic. Yamaha je ves čas delala brez okvare, samo z rednimi servisi (olje, filtri, ...). Leta 2000 sem bil na Blokah (z avtom) na 1. Moto Guzzi srečanju, ker sem se takrat še odločal med Navada 350 in Yamaho. Pri odločitvi je prevagala cena japončkov, čeprav sem že takrat čudil, da ima Guzzi dušo. Sedaj na "stara" leta bom pa imel Guzzija. Brez zamere, mal sem se razpisu, da si odvežem dušo.
Antonio- Število prispevkov : 56
Kraj : Ljubljana
Re: Norge 1200
Antonio,čestitam ti na novi pridobitvi in pravilni odločitvi.Želim ti mnogo užitkov v vožnji in seveda predvsem varno vožnjo brez zapletov.In nasvidenje pri prvi skupinski vožnji,ali v Vranskem,če bo naš prezident uspel za zaključek leta kaj organizirati.
Na forum pa kar pridno piši,za to ga imamo!
Pozdrav-RUDI!
Pozdrav-RUDI!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Bravo Antonio. Ni važno kaj, sam da je guzzi. Hehe. Res lep motor. Pa še malo jih je pri nas.
damian- Število prispevkov : 234
Rudi je napisal/a:Antonio,čestitam ti na novi pridobitvi in pravilni odločitvi.Želim ti mnogo užitkov v vožnji in seveda predvsem varno vožnjo brez zapletov.In nasvidenje pri prvi skupinski vožnji,ali v Vranskem,če bo naš prezident uspel za zaključek leta kaj organizirati.
Pozdrav-RUDI!
Rudi, lepa hvala za lepe želje!
P.S.: Upam, da bo moja zahvala na pravem mestu, ker forumov še nisem ravno vešč!!!
LP! Antonio
damian je napisal/a:Bravo Antonio. Ni važno kaj, sam da je guzzi. Hehe. Res lep motor. Pa še malo jih je pri nas.
Damian, havala lepa, pa ne preveč hvalit motorja, da se ne bom prevzel.
LP! Antonio
Antonio je napisal/a:Vsem, ki ste mi vzpodbudno pritrdili k nakupu Norge 1200 se zavaljujem za konkretne dobre nasvete in napotke. Konec tedna, ga grem iskat, da ne bo pomote - z avto prikolico ne vozit v tem snegu. Zadnjih 10 let sem bil ful zadovljen choperist z Yamaha Drag Star 650 Classic. Yamaha je ves čas delala brez okvare, samo z rednimi servisi (olje, filtri, ...). Leta 2000 sem bil na Blokah (z avtom) na 1. Moto Guzzi srečanju, ker sem se takrat še odločal med Navada 350 in Yamaho. Pri odločitvi je prevagala cena japončkov, čeprav sem že takrat čudil, da ima Guzzi dušo. Sedaj na "stara" leta bom pa imel Guzzija. Brez zamere, mal sem se razpisu, da si odvežem dušo.
Pa še jaz čestitam, za Norgeja in še tudi za 2011! (Voščilo seveda velja za vse!) Med Guzzisti sem tudi jaz nov, pa vendar se bomo v tem letu kaj srečali. Meni moped dela odlično. Samo enkrat je malo začel puščati "dušo" :-) in smo zatesnili, sicer nepomembna tovarniška šlamparija. S servisi je res malo kritično (Avto Triglav MB in poskus tudi pri Motoradklinik v "jodlatiji"). Sam sem se odločil, da zadeve urejujem sam, ker si vzamem dovolj časa in je narejeno kot je treba. Bil sem na dveh servisih in sem zmeraj popravljal za njimi šlamparije
Sicer pa RUDI, javi ko se dobite kaj z MB konca.
marvin2- Število prispevkov : 10
Kraj : Lenart v Slovenskih goricah
OK,Marvin,ko se dobimo,te prej pokličem!
LP-RUDI!
LP-RUDI!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Vsem veliko veselja na novih in starih Guzzijih. Letos moram več motorirati saj sem kar malo zanemaril klubsko življenje.
LP Vsem Feri
LP Vsem Feri
feri- Število prispevkov : 65
pozdravljeni
tudi jaz sem novopečeni lastnik moto guzzi-ja NORGE 1200 letnik 2006
včeraj sem uspel z malo daljšo vožnjo brez avtoceste 400 km moravče,ljubljana ,
črni kal,buzet,prelaz vela učka,rijeka,delnice,osilnica,ljublana,moravče
zadovoljen z vožnjo cca 6,5 h na koncu mogoče malo težje sedenje ostalo bp
mogoče bi si želel malo večju vizir
marko
tudi jaz sem novopečeni lastnik moto guzzi-ja NORGE 1200 letnik 2006
včeraj sem uspel z malo daljšo vožnjo brez avtoceste 400 km moravče,ljubljana ,
črni kal,buzet,prelaz vela učka,rijeka,delnice,osilnica,ljublana,moravče
zadovoljen z vožnjo cca 6,5 h na koncu mogoče malo težje sedenje ostalo bp
mogoče bi si želel malo večju vizir
marko
moravčan- Število prispevkov : 25
Marko - dobrodošel v "klubu" - Norge 1200!!
Norga vozim drugo leto in sem zelo zadovoljen. Z udobjem sedeža oba z Majdo praktično nimava nikakršnih težav. Letos sva na poti v Francijo prevozila v visoki vročini po italijanski avtocesti (Ljubljana - Genova) 740 km v enem dnevu s pravim užitkom v vožnji. Po pravilu pa vedno vozim po stranskih lepo zavitih cestah, kjer se Norge res izkaže za pravo konkurenco nekaterim BMW potovalnikom. Glede na moja leta sem v lanski sezoni prevozil spoštljivih 9.500 Km ( kar nekaj prelazov v Dolomitih, čez prelaz Stelvio v tovarno Guzzi - Mandello, ...).
Srečno Marko!
Viva Guzzi
Tone
Norga vozim drugo leto in sem zelo zadovoljen. Z udobjem sedeža oba z Majdo praktično nimava nikakršnih težav. Letos sva na poti v Francijo prevozila v visoki vročini po italijanski avtocesti (Ljubljana - Genova) 740 km v enem dnevu s pravim užitkom v vožnji. Po pravilu pa vedno vozim po stranskih lepo zavitih cestah, kjer se Norge res izkaže za pravo konkurenco nekaterim BMW potovalnikom. Glede na moja leta sem v lanski sezoni prevozil spoštljivih 9.500 Km ( kar nekaj prelazov v Dolomitih, čez prelaz Stelvio v tovarno Guzzi - Mandello, ...).
Srečno Marko!
Viva Guzzi
Tone
A to so tisti policijski motorji? Baje res nimajo veliko km. želim veliko lepih km, pa vabljen v klub.
damian- Število prispevkov : 234
damian je napisal/a:A to so tisti policijski motorji? Baje res nimajo veliko km. želim veliko lepih km, pa vabljen v klub.
Jaz sem šel enega takšnega pogledat v CE, je še v "surovem" stanju (direktno iz licitacije, še nič rihtan) in glede na videno nisem prepričan, da ima prevoženih le 17000km.
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
pozdravljeni
ali je kdo menjal vizir na moto guzzi norge letnik 2006 z večjim in kje ga je kupil
oz ali morda kdo ve kje se dobi včji vizir
ima mogoče kdo podatek ali paše vizir od stelvia
marko
ali je kdo menjal vizir na moto guzzi norge letnik 2006 z večjim in kje ga je kupil
oz ali morda kdo ve kje se dobi včji vizir
ima mogoče kdo podatek ali paše vizir od stelvia
marko
ali mogoče veš kdo je to kje jeStrom je napisal/a:Kaj pa un pr nas, ki jih dela?
marko
prejel sporočilo naljlepša hvala
marko
marko
Evo...tolk sm govoru o Guzzlih, da ga je nabavu en moj kolega...in to Norge-ja, pri Moto Hitu, l. 2006...je slučajno kdo od naših menjal makino ?...ga prpeljem pomladi na Vransko....
mguzzi- Število prispevkov : 108
mguzzi je napisal/a:Evo...tolk sm govoru o Guzzlih, da ga je nabavu en moj kolega...in to Norge-ja, pri Moto Hitu, l. 2006...je slučajno kdo od naših menjal makino ?...ga prpeljem pomladi na Vransko....
če je to je bil nekoč moj montiran ima drugačen vizir in dodatni mali
slika se zelo počasi naloži je treba mal počakat
mare
Z nasmehom okoli ušes ponosno javljam, da je danes 29.1. gospodovega 2015 pozno popoldan v mojo garažo prispel moj tretji Moto Guzzi. Saj verjetno že veste kateri - Ja Norge 1200 seveda. Yuuhuhu. Slike, ko pridem k sebi
Maxster- Število prispevkov : 69
Kraj : Ptuj
SUUUUUUPPPERRRCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
horex2- Število prispevkov : 275
Kraj : trbovlje
Stran 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» NORGE 1200 - Problem z varovalko
» Norge 1200
» MG Norge 1200 Marmitta 4v
» Pregrevanje Norge 1200