Norge 1200 - Nakup rabljenega
+4
Neli55
mguzzi
Mario
Antonio
8 posters
Stran 1 od 1
Norge 1200 - Nakup rabljenega
Odločam se za nakup novega motocikla - rabljenega Norge 1200 letnik 2008. Po ocenah na testih v moto revijah (Motorist, MotoSi, ...) je super odličen in zmogljiv potovalnik, ki je edini lahko konkurenčen bavarskemu BMW in to za ugodnejšo ceno. Nekateri frendi pa mi pravijo ne kupi Guzzija, se radi kvarijo, rajši kupi BMW. Kakšno je vaše mnenje, ki dobro poznate Guzzijeve motocikle?
Antonio- Število prispevkov : 56
Kraj : Ljubljana
Re: Norge 1200 - Nakup rabljenega
Dokler sem imel Guzzija, mi je delal brez enega samega problema ....
Zakaj sem menjal ??? Samo zaradi želja iz mladih let
Drugače pa bi imel še vedno Guzzija !
Zakaj sem menjal ??? Samo zaradi želja iz mladih let
Drugače pa bi imel še vedno Guzzija !
Mario- Število prispevkov : 40
Sam ga že vozim 10 let; najprej Nevado zdaj pa Californijo...preprost za vzdrževanje, prede ko muca, bolj ko je star, bolj gre...sicer pa ni kaj za šraufat...
Imam kolega, ki vozi Norge-ja, sem ga tudi vozil, pa tudi BMW-ja, RT, pa ni razlike,...no ja Guzzi-ji imajo dušo...pa bolj poceni so, pri Bemflu pač plačaš firmo....
Edino slabost (mogoče je že kaj boljše): ni kakšnega uradnega dobrega servisa; vsaj jaz ga ne poznam, zato svojo beštijo šraufam kar sam s pomočjo nasvetov naslednika Uroša, Damiana...
Osebno se tudi sam odločam o zamenjavi; BMW GS ali Stelvio, mislim, da bo slednji, 2.000 € je pa le 2 jurja...
Nič bat, le kupi Guzzi-ja....
Imam kolega, ki vozi Norge-ja, sem ga tudi vozil, pa tudi BMW-ja, RT, pa ni razlike,...no ja Guzzi-ji imajo dušo...pa bolj poceni so, pri Bemflu pač plačaš firmo....
Edino slabost (mogoče je že kaj boljše): ni kakšnega uradnega dobrega servisa; vsaj jaz ga ne poznam, zato svojo beštijo šraufam kar sam s pomočjo nasvetov naslednika Uroša, Damiana...
Osebno se tudi sam odločam o zamenjavi; BMW GS ali Stelvio, mislim, da bo slednji, 2.000 € je pa le 2 jurja...
Nič bat, le kupi Guzzi-ja....
mguzzi- Število prispevkov : 108
Zarad servisa pomoje ni treba skrbet... prvo kot prvo se ne bo dosti kvaril ... kot drugo pa bo pri napakah verjetno Damjan svetoval... oz. vsaj poskusil...
Uradni servis je sicer Avto Triglav, ampak so baje mal čudni, vsaj tej v Lj
Za druge pa ne vem...
http://www.motoguzzi.si/motoguzzi.asp?FolderId=71
Uradni servis je sicer Avto Triglav, ampak so baje mal čudni, vsaj tej v Lj
Za druge pa ne vem...
http://www.motoguzzi.si/motoguzzi.asp?FolderId=71
Nazadnje urejal/a Neli55 Sre 1 Dec - 22:39; skupaj popravljeno 1 krat
Neli55- Število prispevkov : 74
Kraj : Ljubljana, Postojna, Kozina
Antonio,LP!
Upam,da se boš odločil za Guzzija.Moja California je že moj drugi Guzzi in me kljub malo čez 45000km še ni pustila na cedilu.Kot so ti že povedali-motor z dušo!
Dobrodošel med nami!
Aja-servis?V MB Avto triglav in dva ali trije,ki ga uspešno "porihtajo"!
Pozdrav-RUDI!
Upam,da se boš odločil za Guzzija.Moja California je že moj drugi Guzzi in me kljub malo čez 45000km še ni pustila na cedilu.Kot so ti že povedali-motor z dušo!
Dobrodošel med nami!
Aja-servis?V MB Avto triglav in dva ali trije,ki ga uspešno "porihtajo"!
Pozdrav-RUDI!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Antonio
Ne ga srat, vprašaj Nemce za kaj vozijo Guzzije in ne BMW-je.Norge je super potovalnik, ima zaščito, okreten je in kar je najvažneje ni BMW. Sam bi sicer raje imel Stelvia model 2011, morda pa kdaj...
Zupi
Ne ga srat, vprašaj Nemce za kaj vozijo Guzzije in ne BMW-je.Norge je super potovalnik, ima zaščito, okreten je in kar je najvažneje ni BMW. Sam bi sicer raje imel Stelvia model 2011, morda pa kdaj...
Zupi
Zupi je napisal/a:Antonio
Zupi
Zupi hvala za še eno spodbudo. Guzzi je že v moji garaži in oba čakava na malo bolj toplo, suho, ... vreme za vožnjo.
Zdej sem pa tud jaz Guzzist!!! A ste vsi na forumu tudi člani kluba?
Večina je tudi včlanjenih v klub.
Sicer pa čestitke! Škoda, da ni vreme bolj naklonjeno vožnji z motorjem, pa ga še ne moreš preizkusiti kot se spodobi.
Izgleda, da se le še poštarji vozijo naokoli po snegu z mopedi.
Sicer pa čestitke! Škoda, da ni vreme bolj naklonjeno vožnji z motorjem, pa ga še ne moreš preizkusiti kot se spodobi.
Izgleda, da se le še poštarji vozijo naokoli po snegu z mopedi.
Živijo Guzzisti !
Če že voziš Guzzija moraš bit ponosen na svoj stroj in seveda včlanjen v to elito !!!!
Nič nisi če nimaš Guzzija !!!!
lp
Jože
Če že voziš Guzzija moraš bit ponosen na svoj stroj in seveda včlanjen v to elito !!!!
Nič nisi če nimaš Guzzija !!!!
lp
Jože
Antonio,čestitam ti na pridobitvi!Če bi bil vsaj 10 let mlajši,bi bil takšen lepotec tudi v moji garaži,mogoče malo rabljen,saj se Guzziji na starajo.
Tudi mene je to vreme presenetilo,sem se nameraval danes malo peljati z Guco,pa sem na svojem SX4 moral vklopiti vsa 4 kolesa,da sem se pridrsal do glavne ceste.Pa saj ta sneg ne bo večen!!!
Se vidimo v torek!
LP-RUDI!
Tudi mene je to vreme presenetilo,sem se nameraval danes malo peljati z Guco,pa sem na svojem SX4 moral vklopiti vsa 4 kolesa,da sem se pridrsal do glavne ceste.Pa saj ta sneg ne bo večen!!!
Se vidimo v torek!
LP-RUDI!
Hehe, Jože... in potem te guzzijev orel ponese med oblake, kjer kapljata olje in bencin (kdaj je pa še guci dihtal) Ostalim, ki nismo čisto uradno v klubu, guciji ne puščajo
Nič nisi, če nimaš jelenčkov na štumfih!
Nič nisi, če nimaš jelenčkov na štumfih!
Hahahaha,...to je pa Guzzijeva inovacija za kontrolo tekočin v motorju !
Če ni not, tud ven ne more kapljat !
Vesele praznike in srečno ter mnogo km v novem letu !
Jože
Če ni not, tud ven ne more kapljat !
Vesele praznike in srečno ter mnogo km v novem letu !
Jože
Če so kaplice pod motorjem Primož, pomeni, da grdo delaš z motorjem (ful gas, pre-visoki vrtljaji).
Men nič ne pušča, nič kapljic...''
Zupi''
Men nič ne pušča, nič kapljic...''
Zupi''
Rudi je napisal/a:Antonio,čestitam ti na pridobitvi!Če bi bil vsaj 10 let mlajši,bi bil takšen lepotec tudi v moji garaži,mogoče malo rabljen,saj se Guzziji na starajo.
Se vidimo v torek!
LP-RUDI!
Rudi, tudi jaz imam svoja leta (9 let manj kot ti), zato pa je bila zamenjava motorja malo težja odločitev, kot za mlajše. LP! Antonio
Antonio je napisal/a:
Zdej sem pa tud jaz Guzzist!!! A ste vsi na forumu tudi člani kluba?
Nope, nekateri smo bivši Guzzisti - sedaj simpatizerji ;-)
Mario- Število prispevkov : 40
Antonio,jutri me dregni med rebra,da se spoznamo.Ne bo me težko prepoznati saj bom gotovo najstarejši.
Nič nisi,če te ta torek ni med nami!
LP-RUDI!
LP-RUDI!
Rudi je napisal/a:Antonio,jutri me dregni med rebra,da se spoznamo.Ne bo me težko prepoznati saj bom gotovo najstarejši.
LP-RUDI!
Rudi, na žalost sem danes fool zaseden (moram še delat "preko polnega časa"), ker sem čisto frišen penzionist, pa nisem še član kluba, pa še nisem se najavil predsedniku za udeležbo. Takoj po novem letu se pa kaj slišimo ali vidimo, ker bom enkrat v januarju na tvojem koncu ali pa vsaj v bližini. Lepo se zabavajte! LP! Antonio
Similar topics
» Norge 1200
» Norge 1200
» NORGE 1200 - sledi olja na bloku
» MG Norge 1200 Marmitta 4v
» Pregrevanje Norge 1200
» Norge 1200
» NORGE 1200 - sledi olja na bloku
» MG Norge 1200 Marmitta 4v
» Pregrevanje Norge 1200