Srečanja in vožnje
+6
Marko-Mb
Bozo
Zupi
joze brdnik
Rudi
svarun13
10 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
Re: Srečanja in vožnje
@zupi - z rudijem smo danes zmenjeni, ne glede na vreme, bomo ob šestih videli, a bo kaj moke iz tega kruha:)
@strom, torej, pač najdem ene cevi, jih pošvasam, pa je to to.. zakon, da vidim, če so moje veze kaj hitrejše
pozdrav!
@strom, torej, pač najdem ene cevi, jih pošvasam, pa je to to.. zakon, da vidim, če so moje veze kaj hitrejše
pozdrav!
svarun13- Število prispevkov : 23
Kraj : skoke
Ja smo se dobili pri Večerkotu(lastnik je strašni-hitri motorist) ,ni deževalo,pa nas je bilo dosti-Branko,Marko,Borut,Janez(Svarun),Boris,celo Bojan iz Celja in moja malenkost.pa še fino smo se imeli.
Počasi pa bo treba zopet splanirati kak torek pot v Ljubjano,kot sva jo lani z Jožetom.
LP-RUDI!
Počasi pa bo treba zopet splanirati kak torek pot v Ljubjano,kot sva jo lani z Jožetom.
LP-RUDI!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
srečanje v torek
Rudi, dans je padlo jackalskih 575 km:)
in smo se z bogdanom pogovarjali, da v torek odropotamo do flosa - gostilne med mb in dravogradom, kjer se spuščajo flosi podravi...
kaj praviš? ta torek za ogrevanje do flosa, nasledni torek pa po stari cesti do lj, kar je tud všečna turca..
vroom
in smo se z bogdanom pogovarjali, da v torek odropotamo do flosa - gostilne med mb in dravogradom, kjer se spuščajo flosi podravi...
kaj praviš? ta torek za ogrevanje do flosa, nasledni torek pa po stari cesti do lj, kar je tud všečna turca..
vroom
svarun13- Število prispevkov : 23
Kraj : skoke
Svarun,jaz sem ZA!
Upam da bo vreme-lepo,seveda,ker sem iz cukra(HA!).
LP-RUDI!
Upam da bo vreme-lepo,seveda,ker sem iz cukra(HA!).
LP-RUDI!
Srečanje v torek
Živijo Guzzisti !
Kako je zdaj za jutri !
A se dobimo pri flosu in ob kolkih !
lp
Jože
ps.: nič nisi če nimaš ............
Kako je zdaj za jutri !
A se dobimo pri flosu in ob kolkih !
lp
Jože
ps.: nič nisi če nimaš ............
Svarun,katere flose misliš-Ožbalt,ali Dravograd?
Če bo vreme OK,ob 17h pri Večerkotu,krenemo takoj(soraj takoj).
Jože pridi k Večerkotu!
LP-RUDI!
Nič nisi,če nimaš GUZZIJA!
Če bo vreme OK,ob 17h pri Večerkotu,krenemo takoj(soraj takoj).
Jože pridi k Večerkotu!
LP-RUDI!
Nič nisi,če nimaš GUZZIJA!
Predlagal bi spremembo smeri-Peljali bi se do Konjic,kjer bi lahko Bozotu izročil torbico za spredaj,ki sem mu jo nabavil že pred dvema tednoma.Pa še "novega" guzzista bi spoznali.Mimogrede bi pa "pobrali" še Jožeta.Od Večerkota pa odhod med peto in šesto uro.
LP-RUDI!
LP-RUDI!
Mene žal ne bo, ker imam službene obveznosti. Zunaj dežuje, no Rudi, sedaj bomo pa videli iz kakšnega testa si.
Lp Zupi
Lp Zupi
Pozdravljen Zupi!
Moram ti zaupati(ne povej nobenemu!!!) da sem iz pravega testa.Do Konjic sem prišel v suhem,ko sva se z Bozotom sestala,pa je začelo liti.Ubogi fant se je vrnil domov moker,jaz pa sem si oblekel dežni kombinezon in se vrnil domov suh!Pa saj ni bilo hudo,metzelerke so lepo držale,moja shoei multitec pa tudi ni rosila in prepustila kpljice dežja.Eto,dežni krst sem uspešno prestal!Nekdo je pred časom na forumu zapisal da Guzziji tudi v dežju "gredo",pa še res je!
LP_RUDI!
Moram ti zaupati(ne povej nobenemu!!!) da sem iz pravega testa.Do Konjic sem prišel v suhem,ko sva se z Bozotom sestala,pa je začelo liti.Ubogi fant se je vrnil domov moker,jaz pa sem si oblekel dežni kombinezon in se vrnil domov suh!Pa saj ni bilo hudo,metzelerke so lepo držale,moja shoei multitec pa tudi ni rosila in prepustila kpljice dežja.Eto,dežni krst sem uspešno prestal!Nekdo je pred časom na forumu zapisal da Guzziji tudi v dežju "gredo",pa še res je!
LP_RUDI!
Rudi
Dobro, tisto o testu bom pustil hehe, ampah, če že imaš vso tisto dobro opremo kot praviš, bi pa lahko prišel. Ja, kdaj se torej vidimo v Trzinu?
Zupi
Dobro, tisto o testu bom pustil hehe, ampah, če že imaš vso tisto dobro opremo kot praviš, bi pa lahko prišel. Ja, kdaj se torej vidimo v Trzinu?
Zupi
Mi sploh ni blo sile... no zame je pa res bil tapravi krst motorja in sebe!
Rudi še enkrat hvala za torbico!
bruuummmmmm....
Rudi še enkrat hvala za torbico!
bruuummmmmm....
Bozo- Število prispevkov : 28
Kraj : Celje
Bozo,malenkost,za Guzziste vse(skoraj)!Upam da si se hitro osušil.
Zupi,ko se vreme malo popravi in ko najdem še kakšnega interesenta,da ne bom sam fural.
LP-RUDI!
Zupi,ko se vreme malo popravi in ko najdem še kakšnega interesenta,da ne bom sam fural.
LP-RUDI!
Velja Rudi, morda se pa z Božom še enkrat odpravita v boljši vremenski situaciji.
Lp Zupi
Lp Zupi
Zupi,imam upanje da nas bo več!Pustimo se presenetiti!
Viva Guzzi!RUDI!
Viva Guzzi!RUDI!
Rudi jutri je torek, vreme se bo popoldan zboljšalo in bi jo lahko mahnili proti prestolnici. Moj križ je vredu, Guzzi pa je pripravljen za štart.
Gremo akcijaaaaa !!!!!!!!!!!!!!
lp Jože
Gremo akcijaaaaa !!!!!!!!!!!!!!
lp Jože
OK,Jože,upam da bo kdo danes ob 5h pri večerkotu,pa bi krenili do tebe,pobrali v Vranskem Bozota,pa navali narode proti Ljubljani!!!
LP Rudi
LP Rudi
Rudi kje si bil da nisi prisel danes k vecerkotu?
Marko-Mb- Število prispevkov : 8
Kraj : Maribor
Marko,LP!
Ob pol petih grem proti garaži,da postavim motor ven in se oblečem,pa se pripelje pleskar,ki sem ga naročil da si ogleda kar mi bo delal v juliju,ko mi menjajo okna(Branko me je vmes klical) in je šele ob 7h odšel.Žal ga nisem mogel odsloviti,ker sem ga težko dobil,dobovorili pa smo se,da pride pogledati,ko bo utegnil.Bomo se pa dogovorili za naslednji teden,če bo lepo vreme.
Pozdrav-RUDI!
Ob pol petih grem proti garaži,da postavim motor ven in se oblečem,pa se pripelje pleskar,ki sem ga naročil da si ogleda kar mi bo delal v juliju,ko mi menjajo okna(Branko me je vmes klical) in je šele ob 7h odšel.Žal ga nisem mogel odsloviti,ker sem ga težko dobil,dobovorili pa smo se,da pride pogledati,ko bo utegnil.Bomo se pa dogovorili za naslednji teden,če bo lepo vreme.
Pozdrav-RUDI!
Rudi
Rudi! Javite se za konec tedna ce bo lepo vreme za krajsi izlet. Centauro mi stoji v garazi z novimi semeringi.cakal sem jih mesec dni
branko nabergoj- Število prispevkov : 1
Branko in ostali guzzisti iz MB in okolice-to soboto bi se lahko zapeljali do Konjišča pri Gornji Radgoni,kamor nas je povabil Bbbbbbbbacek!Ob 16h je krožna vožnja,zbrali bi se ob 13h ali prej,ter krenili proti Radgoni.
V torek,upam da bo vreme OK,pa krenemo proti LJ.
Pokličite,ali pa napišite na ta forum,kdor je interesent za eno in drugo"furo".
Jože,midva bova sigurno za obe vožnji.Za LJ je tudi Bojan iz CE,verjetno pa še Bozo,mogoče še Svarun,Boris,Bojan K.in ostali.
LP-RUDI!
Nič nisi,če nimaš Guzzija!
V torek,upam da bo vreme OK,pa krenemo proti LJ.
Pokličite,ali pa napišite na ta forum,kdor je interesent za eno in drugo"furo".
Jože,midva bova sigurno za obe vožnji.Za LJ je tudi Bojan iz CE,verjetno pa še Bozo,mogoče še Svarun,Boris,Bojan K.in ostali.
LP-RUDI!
Nič nisi,če nimaš Guzzija!
Rudi jaz sem 2X za torej grem naprej.
Zaenkrat je za torek napovedano lepo vreme, upamo da se napoved nebo preveč spremenila.
Za prikolico še pa ni čist sigurno za soboto, v torek pa tak nima kaj zraven iskat.
lp
Jože
NNČNG hehehehe !!!!
Zaenkrat je za torek napovedano lepo vreme, upamo da se napoved nebo preveč spremenila.
Za prikolico še pa ni čist sigurno za soboto, v torek pa tak nima kaj zraven iskat.
lp
Jože
NNČNG hehehehe !!!!
Rudi
Kateri torek bo "tisti" torek torej ? Ta, čez teden, dva, mesec-ca? Kaže , da pri tistem Večerkotu ali kako že, strežejo full močno pijačo ehehehe. Pa se ja niste do konca zapili ali kaj takega nespodobnega, pregrešnega naredili ?
No. pa zdravi bodite. Zupi
Kateri torek bo "tisti" torek torej ? Ta, čez teden, dva, mesec-ca? Kaže , da pri tistem Večerkotu ali kako že, strežejo full močno pijačo ehehehe. Pa se ja niste do konca zapili ali kaj takega nespodobnega, pregrešnega naredili ?
No. pa zdravi bodite. Zupi
Jože,super,upam da se bobo še ostali oglasili.
Zupi,v torek 29.6.2010!Zadovoljen?Upam,da prideš,ker brez masote kluba ni srečanja!!!
Pozdrav.RUDI!
Zdaj pa grem spat!
Ta ura bi morala kazati 0,44!!!
Zupi,v torek 29.6.2010!Zadovoljen?Upam,da prideš,ker brez masote kluba ni srečanja!!!
Pozdrav.RUDI!
Zdaj pa grem spat!
Ta ura bi morala kazati 0,44!!!
Ja Rudi, izgleda, da bi se vi moral pri Jutranjku ne Večerkotu dobivat, da bi kam prišli ehehehe.
Pridem, vendar ne bom dolgo, ker grem zgodaj zjutraj naslednji dan v Provanso na srečanje Quot.
Me čaka 1000 in malce več kilometrčkov do cilja.
Zupi
Pridem, vendar ne bom dolgo, ker grem zgodaj zjutraj naslednji dan v Provanso na srečanje Quot.
Me čaka 1000 in malce več kilometrčkov do cilja.
Zupi
LP,Zupi!
Kdaj boš tam,da ne bomo prepozni,ko bi ti že odropotal?!Očitno bo treba menjati lokal,HA,HA!
Kje ste pubeci,ste se polenili?Branko,dal si pobudo,greš jutri v soboto in torek?Pokliči kaj!Kje ste ostali?
Viva Guzzi RUDI!
Kdaj boš tam,da ne bomo prepozni,ko bi ti že odropotal?!Očitno bo treba menjati lokal,HA,HA!
Kje ste pubeci,ste se polenili?Branko,dal si pobudo,greš jutri v soboto in torek?Pokliči kaj!Kje ste ostali?
Viva Guzzi RUDI!
Stran 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» 11. SREČANJE GUZZISTOV in 2. UROŠOV MEMORIAL
» Torkova srečanja - morebitne nove lokacije
» Pozno spomladanska 2018 otvoritev vožnje
» Tehnike vožnje, koristni nasveti, skratka stvari, ki jih je dobro vedeti, da se ne ubijemo
» Torkova srečanja - morebitne nove lokacije
» Pozno spomladanska 2018 otvoritev vožnje
» Tehnike vožnje, koristni nasveti, skratka stvari, ki jih je dobro vedeti, da se ne ubijemo
Stran 1 od 2