NAVIGACIJA ZA MOTO GUZZI
4 posters
Stran 1 od 1
NAVIGACIJA ZA MOTO GUZZI
Pozdravljeni,
sem bolj nov in zelen zato bom še večkrat potreboval pomoč,kupil sem si Norga, pa mi sedaj navigacija ne dela, a lahko kdo pomaga?
Hvala..
sem bolj nov in zelen zato bom še večkrat potreboval pomoč,kupil sem si Norga, pa mi sedaj navigacija ne dela, a lahko kdo pomaga?
Hvala..
TOMAZZINI- Število prispevkov : 1
Kraj : MARIBOR
Re: NAVIGACIJA ZA MOTO GUZZI
Kaj pa muči navigacijo?
Imej v mislih, da potrebujejo običajno tele navigacijske naprave line-of-sight do satelitov - morajo jih videti (se pravi rabiš košček neba nad napravo). V zaprti garaži zadeva verjetno ne bo delovala.
Malo bolj opiši težavo, pa bomo poizkusili najti rešitev...
Imej v mislih, da potrebujejo običajno tele navigacijske naprave line-of-sight do satelitov - morajo jih videti (se pravi rabiš košček neba nad napravo). V zaprti garaži zadeva verjetno ne bo delovala.
Malo bolj opiši težavo, pa bomo poizkusili najti rešitev...
Hojla
Sam sicer imam Garmina, vendar avantura je slajša, moraš se malce izgubiti, ustaviti, poklepetati s tam živečimi, raziskovati, meni je tako bolj prvinsko, luštno. Seveda se ti ne sme muditi, ampak na motorju naglica itak ni priporočljiva...
Zupi
Sam sicer imam Garmina, vendar avantura je slajša, moraš se malce izgubiti, ustaviti, poklepetati s tam živečimi, raziskovati, meni je tako bolj prvinsko, luštno. Seveda se ti ne sme muditi, ampak na motorju naglica itak ni priporočljiva...
Zupi
TOMAZZINI je napisal/a:Pozdravljeni,
Hvala..
HA HA, TomTom-a, ki je bi na Norgeju sem v bistvu takoj prodal in na njegovo mesto zmontiral starega Zumota, ta pa dela! Res pa je tudi, da se je zanimivo "izgubljati". Zmeraj doživiš kaj novega
marvin2- Število prispevkov : 10
Kraj : Lenart v Slovenskih goricah
Stran 1 od 1