Novi Stelvio
3 posters
Stran 1 od 1
Novi Stelvio
Tole mi je danes od Guzzija priletelo
https://www.motoguzzi.com/en_EN/landing-page/stelvio/?utm_source=dem&utm_medium=email&utm_campaign=new-stelvio&utm_content=unveiling
https://www.motoguzzi.com/en_EN/landing-page/stelvio/?utm_source=dem&utm_medium=email&utm_campaign=new-stelvio&utm_content=unveiling
David likes this post
Re: Novi Stelvio
Sem videl mimobežne reklame po interwebu... izgleda zanimivo, ampak po pravici, nisem imel prilike še niti v100 probat...
No ja, tudi v85TT ne...
...uf, koliko dela...
No ja, tudi v85TT ne...
...uf, koliko dela...
Kakšno imate kaj mnenje o novem Stelviju? Meni je zelo všečen motor, lep dizajn, dovolj močan, tehnološko napreden. Na testih ga hvalijo in cena je konkurenčna, 16000€ za osnovno verzijo, saj kaj več niti ne potrebuješ. Meni osebno je lepši in boljši kot V100 Mandelo. Na slikah zgleda kar nekaj motorja v živo pa ga je precej manj. Komaj čakam, da ga vidim v živo. Gledal sem tudi Manual sercice od V 100 (mašina je enaka kot pri Stelviju) in mi je všeč ker je vse tako lepo dostopno in za šravfanje doma je videti enostavno.
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
Rudi likes this post
Izgleda fajn, trendovsko. Sigurno je še en korak-tehnološki naprej, v bistvu pa malce "spremenjen " V100. Če bi bil 20 let mlajši bi ga sanjal, na nek način mi je V 85 bolj všeč, je malce bolj konzervatvno-ala Guzzi zasnovan, zelo pohvaljen na testih. Tehnološko in po moči pa seveda že zaostaja za Stelvijem. Oba sta zelo dobra, tudi stari Stelvio, da ne govorim o moji Quoti ali NTX -u iz 1987, še vedno jih je užitek voziti. Saj pravim, bi ga nabavil, agregat je odličen, vsaj tako pravi Gorazd, ki ima V 100 pa še nekaj Guzzijev povrh. Žal pa že težko premikam Guzzije na mestu in grem v smer tehnološke enostavnosti in 100 kg manjše teže. Kdor bo nabvil V 85, V100, V 100 Stelvio se prav gotovo ne bo ustrelil v koleno.
Rudi likes this post
Sam sem peljal V85 tt in je top motor čeprav so meni bolj všeč sport-touring motorji, zanimivo, ampak ta novi Stelvijo mi je pa lepši od V100 Mandelo Tehniko si deli s Mandelom so pa izboljšali menjalnik, ki sedaj lepše sodeluje s kvicšifterjem (al kako se že temu reče ) Kar se tehnike tiče sem tudi sam bolj na strani klasike in so mi stari zračno hlajeni motorji bolj všeč, Res je, da nimajo toliko konjev imajo pa zato večji karakter, ki ga obožujem zato sem tudi kupil V7. Vsa elektronika na novejših strojih me ne zanima, dovolj mi je števec km (fino je če je klasičen- mehanski) in ABS - to pa ni slaba zadeva, ki lahko reši kakšno sitno situacijo.
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
Rudi likes this post
Similar topics
» Novi Stelvio ?
» Novi Stelvio, prihodnjo sezono
» Novi BMW GS
» Novi Le Mans ?
» Novi zastopnik za Guzzi v SLO
» Novi Stelvio, prihodnjo sezono
» Novi BMW GS
» Novi Le Mans ?