Nuovo Falcone servis
3 posters
Stran 1 od 1
Nuovo Falcone servis
Pozdravljeni, pred kratkim sem kupil nuovo falcone, ki je nekaj let stal v garaži. Motor deluje, vendar ga duši in cuka. Prosim za kontakt Damjana iz Ljubljane.
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Feistko- Število prispevkov : 5
Re: Nuovo Falcone servis
Lep pozdrav iz MB. Rudi.
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Fiestko,si "porihtal" motor?
Pozdrav-Rudi!
Pozdrav-Rudi!
Rudi, sorry za pozen odgovor.
Mojega sokola sem v zadnjem letu ornk poštimal (platine, kondenzator, veriga z zobniki, pnevmatike, kromanje, dodatno oljenje vsisnega ventila, pritisk olja, pa še bi se našlo).
zdaj pa iščem mojstra v sloveniji, ki bi mi znal zamenjat ventile in vzmeti, če poznaš kakšnega zanesljivega se priporočam za kontakt.
Feistko
Mojega sokola sem v zadnjem letu ornk poštimal (platine, kondenzator, veriga z zobniki, pnevmatike, kromanje, dodatno oljenje vsisnega ventila, pritisk olja, pa še bi se našlo).
zdaj pa iščem mojstra v sloveniji, ki bi mi znal zamenjat ventile in vzmeti, če poznaš kakšnega zanesljivega se priporočam za kontakt.
Feistko
Fiestko oprosti poznemu odgovoru- pač dopusti. Verjrtno si medtem našel serviserja, to je Andrej na tel. 041-521-013.
Pozdrav-Rudi.
Pozdrav-Rudi.
Rudi,
Sem bil pri Andreju, pozna motor že od prej, sicer ga ni šraufal, je pa poznal prejšnjega lastnika. Dogovorila sva se da ga bo pozimi pregledal in poštimal kar je za poštimat, upam da mu bo uspelo najti dovolj časa ob njegovih polnih garažah
Lp
Feistko
Sem bil pri Andreju, pozna motor že od prej, sicer ga ni šraufal, je pa poznal prejšnjega lastnika. Dogovorila sva se da ga bo pozimi pregledal in poštimal kar je za poštimat, upam da mu bo uspelo najti dovolj časa ob njegovih polnih garažah
Lp
Feistko
Similar topics
» Falcone (sokol) 1950-1967, Falcone nuovo 1969-1976
» Guzzi nuovo Falcone Cafe
» 1971 Moto Guzzi Falcone - nov (24km prevoženih)
» Soliden Guzzi servis?
» V35 servis
» Guzzi nuovo Falcone Cafe
» 1971 Moto Guzzi Falcone - nov (24km prevoženih)
» Soliden Guzzi servis?
» V35 servis
Stran 1 od 1