Menjam Hepco&Becker Junior 40 literske stranske kovčke za enake 30 literske.
3 posters
Naš Moto je Guzzi :: Oglasi :: Oprema
Stran 1 od 1
Menjam Hepco&Becker Junior 40 literske stranske kovčke za enake 30 literske.
Trenutno imam dva kompleta 40 literskih stranskih kovčkov hepco&becker Junior, kar je en komplet preveč.
Bi pa zamenjal za manjše, 30 literske, če bi kdo rad prešaltal na večje.
(simbolična slika, moji so 2x 40, na sliki je en 30 in drugi 40 literski)
Zaenkrat pa jih še ne prodajam... sem hotel najprej povohati tu, če kdo zamenja, predno grem klikat po ebayu za druge manjše, pa potem te prodam.
So pa to klasični kovčki, ki pašejo na nevade, californie, nekatere breve in ostale modele. Sicer imajo gor še Moto Guzzi oznake. So pa starejši model, brez barvnega vložka.
Bi pa zamenjal za manjše, 30 literske, če bi kdo rad prešaltal na večje.
(simbolična slika, moji so 2x 40, na sliki je en 30 in drugi 40 literski)
Zaenkrat pa jih še ne prodajam... sem hotel najprej povohati tu, če kdo zamenja, predno grem klikat po ebayu za druge manjše, pa potem te prodam.
So pa to klasični kovčki, ki pašejo na nevade, californie, nekatere breve in ostale modele. Sicer imajo gor še Moto Guzzi oznake. So pa starejši model, brez barvnega vložka.
Re: Menjam Hepco&Becker Junior 40 literske stranske kovčke za enake 30 literske.
Imam 30l kovčke in bi jih zamenjal za večje! So HB z znakom MG! Lp Rocker tel.*** *** ***
Rocker- Število prispevkov : 18
Re: Menjam Hepco&Becker Junior 40 literske stranske kovčke za enake 30 literske.
Super, sem ti poslal SMS
Zrihtano!
Hvala Rocker, tudi za prijeten klepet! Upam da slednje ponovimo čim prej!
Hvala Rocker, tudi za prijeten klepet! Upam da slednje ponovimo čim prej!
Naš Moto je Guzzi :: Oglasi :: Oprema
Stran 1 od 1