MotoSI št. 84
4 posters
Stran 1 od 1
MotoSI št. 84
Danes me je poklical Brane, saj veste oni z Brevo in NTX-om. Pravi, da je v novi št. revije dokaj dolg članek o novem V 85 TT-ju, pa o Urošu nekaj besed.
Lp Zupi
Lp Zupi
Re: MotoSI št. 84
Moto Guzzi Slovenija
https://www.motociclismo.it/classifica-moto-comprare-2019-e…
Italijanska revija Rivista Motociclismo je objavila anketo o novostih iz sejma Eicma, ter ugotovila, da za leto 2019 si večina želi v svoji garaži novega Moto Guzzi V85 TuttoTerreno
https://www.motociclismo.it/classifica-moto-comprare-2019-e…
Italijanska revija Rivista Motociclismo je objavila anketo o novostih iz sejma Eicma, ter ugotovila, da za leto 2019 si večina želi v svoji garaži novega Moto Guzzi V85 TuttoTerreno
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
Fajn, saj si Italijani kupujejo več BMW-jev, ki so prvi na spisku prodanih v domovini Guzzijev, Ducatijev..
Zupi
Zupi
Sem prebral članek v reviji, pa druzga k pluvat itak ne znajo, ker avtor članka ne razume bistva guzzija. Ni treba da je motor lep, važno da so gor dobre komponente pa enostaven agregat. Ta pa ravno čez to nerga da izgleda kot iz 90ih, pa da je zračnjak pa sam dva ventila v glavi, ni pa dojel, da je preprostost dobra in učinkovita. Res lahko vsakdo k ima 5 minut cajta piše bedarije. Mi je žal da sem revijo kupu.
damian- Število prispevkov : 234
Nisem še prebral članka, čakam na revijo, da mi jo kolega posodi . Kaj si pa pričakoval? Guzzija primerjajo z drugimi motocikli kar je zgrešeno. Je klasa zase , čisto druga filozofija, je drugačen in ravno to je čar Moto Guzzija. Kdor tega ne dojame težko sodi. Ni vse v sodobni tehniki in elektronski navlaki, motor je namenjen užitku in tega ti Guzzi ponudi v obilju. Novinarjev včasih res ne razumem. Pljuvajo čez vibracije, glasen "škloc" pri prestavljanju, ko to tovarne odpravijo jim spet ni všeč, ker jim to manjka, ker je ravno to dajalo karakter določenemu motorju. Kdo bi razumel? Na cesti se pa vsi obračajo za Guzzijem in ga skrivaj občudujejo, ker jim je nekje globoko zapisan v genih - v podzavesti in bi ga večina imela v garaži pa jim ego tega ne dovoli
LP Boris
LP Boris
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
ja, tale je pa dobra ...jim ego ne dovoli....
horex2- Število prispevkov : 275
Kraj : trbovlje
Stran 1 od 1