Prodam Motoguzzi V11 Lamans
Naš Moto je Guzzi :: Oglasi :: Vozila
Stran 1 od 1
Prodam Motoguzzi V11 Lamans
Pozdravljeni.
Prišel je čas, da se poslovim od mojega dovgoletnega prijatelja. Skupaj sva bila dolgih 16 let.
Prodajm Guzzija V11 Lamana. Je odlično ohranjen narejenih ima dobrih 40.000 km. Nekaj mesecev nazaj je bil narej celotni servis in menjava gum. Tako da je motor pripravljen na novih 12.000 km.
Ima kar nekaj dodatne opreme, Mass auspuhi, ledice žmigovci, nova zadnja luč, pa še kakšna malenkost.Sem prvi lastnik.
O ceni pa tako, dam najboljšemu ponudniku, vsekakor si pa najbolj želim da dobi enega super lastnika...
Za slike mi pišite na mail: matic.mikc@gmail.com
Rečemo pa lahko kakšno tudi po telefonu: 040 307 199
Prišel je čas, da se poslovim od mojega dovgoletnega prijatelja. Skupaj sva bila dolgih 16 let.
Prodajm Guzzija V11 Lamana. Je odlično ohranjen narejenih ima dobrih 40.000 km. Nekaj mesecev nazaj je bil narej celotni servis in menjava gum. Tako da je motor pripravljen na novih 12.000 km.
Ima kar nekaj dodatne opreme, Mass auspuhi, ledice žmigovci, nova zadnja luč, pa še kakšna malenkost.Sem prvi lastnik.
O ceni pa tako, dam najboljšemu ponudniku, vsekakor si pa najbolj želim da dobi enega super lastnika...
Za slike mi pišite na mail: matic.mikc@gmail.com
Rečemo pa lahko kakšno tudi po telefonu: 040 307 199
mikec27- Število prispevkov : 1
Similar topics
» Prodam Californio EV special 1100
» Prodam Moto Guzzi California 850 v7
» Prodam V65 ntx
» Prodam Moto Guzzi Californio Ev Special
» prodam nevada 500
» Prodam Moto Guzzi California 850 v7
» Prodam V65 ntx
» Prodam Moto Guzzi Californio Ev Special