Ercole, Ercolino
5 posters
Stran 2 od 2
Stran 2 od 2 • 1, 2
Re: Ercole, Ercolino
Meni osebno je zelena hudo posebna, čeprav tudi rdeča ni slaba. Komaj čakam končni izdelek
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
Obnova počasi napreduje, nekaj delov sem dal speskati:
Gola kovina šele pokaže, koliko kleparskih in ličarskih del bo potrebno.
Glede originalnosti, vidim da so zelo lepo obnovljeni motorji sestavljeni iz delov z vseh vetrov. Verjetno je razlog v tem, da so bila to delovna vozila in zato obrabljena in polomljena.
Ta keson je lep, a ni originalen:
Taka kombinacije lesa in kovine ni prišla v tovarne.
Stikala, signalne lučke in ključavnico ima vsak drugače vgrajeno, kako je bilo tovarniško ne morem ugotoviti, tudi jaz bom vgradil tako, da bo meni lepo in uporabno.
Gola kovina šele pokaže, koliko kleparskih in ličarskih del bo potrebno.
Glede originalnosti, vidim da so zelo lepo obnovljeni motorji sestavljeni iz delov z vseh vetrov. Verjetno je razlog v tem, da so bila to delovna vozila in zato obrabljena in polomljena.
Ta keson je lep, a ni originalen:
Taka kombinacije lesa in kovine ni prišla v tovarne.
Stikala, signalne lučke in ključavnico ima vsak drugače vgrajeno, kako je bilo tovarniško ne morem ugotoviti, tudi jaz bom vgradil tako, da bo meni lepo in uporabno.
350- Število prispevkov : 31
kofi likes this post
Očitno si se odločil, da ne boš dal prednosti originalnosti,. To je sigurno cenejše in po eni strani uporabnejše, kljub temu pa obnova ne bo preprosta, vsaj glede dela ne. Oni gasilski na slikci zgoraj je pa res posebnež.
Rudi likes this post
Andrej, kako napreduje Erkola, bi ga že rad videl kako blesti!
LP-Rudi!
LP-Rudi!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Stran 2 od 2 • 1, 2
Stran 2 od 2