ts 250 ni iskre?
4 posters
Stran 1 od 1
ts 250 ni iskre?
Pozdravljeni
Imam vprašanje če bi kdo lahko pomagal moj motor moto guzzi ts 250 je izgubil iskro ne vem kaj bi lahko bilo?
Enkrat jo ima enkrat pa ne ima cdi enoto samo ne vem kaj bi bilo iz pulzorja dobim signal magnet sem dal drug gor probal se tudi zamenjati cdi enoto ter vžigalne tuljave nove svečke samo še vedno nič.
Prosil bi za kako pomoč ali pa nasvet.
Lahko pa tudi kak dober serviser?
Lp
Imam vprašanje če bi kdo lahko pomagal moj motor moto guzzi ts 250 je izgubil iskro ne vem kaj bi lahko bilo?
Enkrat jo ima enkrat pa ne ima cdi enoto samo ne vem kaj bi bilo iz pulzorja dobim signal magnet sem dal drug gor probal se tudi zamenjati cdi enoto ter vžigalne tuljave nove svečke samo še vedno nič.
Prosil bi za kako pomoč ali pa nasvet.
Lahko pa tudi kak dober serviser?
Lp
smrekca- Število prispevkov : 6
Re: ts 250 ni iskre?
Smrekca,napiši kako boš rešil zadevo,tudi kakšno sliko mašince objavi.
LP-Rudi
LP-Rudi
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Ne vidim mojega odgovora Smrekci??? Muca popapala?
Ko bo spet zalaufal bom sporočil samo novo/rabljeno cdi enoto potrebujem najti pa bo vsaj en od dveh guzzijev delal
Preden je šel v garažo:
https://ibb.co/mBR7RR
Moto guzzi ts 250 electronica
Preden je šel v garažo:
https://ibb.co/mBR7RR
Moto guzzi ts 250 electronica
Lep motorček,upam da ga boš uspel urediti in da boš zadovoljen z njim.
Pozdrav-Rudi
Pozdrav-Rudi
No čeprav je tehnično konec sezone in vreme ni več kaj popustljiv glede mraza, mi je le uspelo pošti-mati motorček. Po pridobit-ju cdi enote iz združenega kraljestva, motorček ni hotel delovati. Po nadaljnem iskanju se je le ugotovilo da je težavo povzročala le majhna tipka na spodnji strani bloka za odvzem iskre. pa nadaljnem iskanju dobil rezervno ter popravil malo napeljave je motor le zaživel. Čeprav kak mesec prepozno samo bomo pa bili v polni kondiciji ko se bo marz le malo ustrašil in odšel .
Luštn motorin, boš prišel na otvoritveno vožnjo, da ga vidimo v merilu 1:1 ?
Zupi
Zupi
Odvisno kdaj pa kje bo, ter če bom imel čas potem seveda
Rudi je napisal/a:Ne vidim mojega odgovora Smrekci??? Muca popapala?
Kontaktov/telefonskih se raje ne objavlja na forumu, saj veš... kitajci potem vedno kličejo in hočejo dopovedati da imaš premajhen organ in potrebuješ viagro ipd. Raje uporabljamo zasebna sporočila ipd.
Hehe,naj mi samo dajo Kitajko,bodo videli svojega vraga! Viagro pa naj kar sami papajo!!!
Hvala za opozorilo,Strom.
Viva Guzzi!
Hvala za opozorilo,Strom.
Viva Guzzi!
Nebi rad pisal nove teme tako da bom kar tukaj vprašal saj se gre za isti motor. Kakšno mešanico mora motor imeti da bo deloval sedaj sem dal 4% mešanico pa motor kar močno kadi tako da nevem ali je mešanica prevelika ali pa samo izgoreva kar je vstalo v ceveh med popravljanjem ko smo iskali napako.
Poleg tega me pa še zanima kakšno kaj predlagate glede pnevmatik kajti ne vem katere so dobre slabi ipd. Izberam mali inf. ko se bo začela sezona da bom lahko pravilne zmontiral so pa 3.00-18 spredaj in 3.25-18 zadaj če se ne motim z zračnico.
Hvala lp
Poleg tega me pa še zanima kakšno kaj predlagate glede pnevmatik kajti ne vem katere so dobre slabi ipd. Izberam mali inf. ko se bo začela sezona da bom lahko pravilne zmontiral so pa 3.00-18 spredaj in 3.25-18 zadaj če se ne motim z zračnico.
Hvala lp
Evo, tukajle imaš navodila za uporabo
http://guzzitek.org/i/mu_i/250TS_Utilisation(I).pdf
Za ostalo pa miško v roke in googlaj..
Lp Zupi
http://guzzitek.org/i/mu_i/250TS_Utilisation(I).pdf
Za ostalo pa miško v roke in googlaj..
Lp Zupi
Stran 1 od 1