MOTO GUZZI ''THE CLAN''
2 posters
Stran 1 od 1
MOTO GUZZI ''THE CLAN''
Zdravo guzzisti!
Če še niste zasledili, se lahko na uradni strani moto guzzijeve internetne strani registrirate v družbo ''the clan'' kot lastnik motocikla MG.
Med drugimi predstavljajo tudi nekaj modelov motociklov MG, ki so se zapisali v zgodovino. Zelo zanimiv in hkrati tudi v naš ponos je tudi kratek opis popotništva pokojnega Blažko Uroša na njegovi Quoti. Pripeta je tudi njegova fotka.
Mal ''posrfajte'' po guzzijevi internetni strani, zanimivo!
l.p. frenk
http://www.motoguzzi.com/en/tradizione
P.S. Držimo pesti za lepo vreme naslednji vikend, pa da ne bo preveč megle, da ne bom zaradi megle zgrešu odcep na Primorsko in jo zavil prot Štajerski! Rudi, glej da me preusmeriš, če se mi to zgodi!
Če še niste zasledili, se lahko na uradni strani moto guzzijeve internetne strani registrirate v družbo ''the clan'' kot lastnik motocikla MG.
Med drugimi predstavljajo tudi nekaj modelov motociklov MG, ki so se zapisali v zgodovino. Zelo zanimiv in hkrati tudi v naš ponos je tudi kratek opis popotništva pokojnega Blažko Uroša na njegovi Quoti. Pripeta je tudi njegova fotka.
Mal ''posrfajte'' po guzzijevi internetni strani, zanimivo!
l.p. frenk
http://www.motoguzzi.com/en/tradizione
P.S. Držimo pesti za lepo vreme naslednji vikend, pa da ne bo preveč megle, da ne bom zaradi megle zgrešu odcep na Primorsko in jo zavil prot Štajerski! Rudi, glej da me preusmeriš, če se mi to zgodi!
Frenk- Število prispevkov : 5
Kraj : Novo mesto
Re: MOTO GUZZI ''THE CLAN''
Frenk,ni problema,meglo bomo štajerci odpihnili!
Se vidimo!
Se vidimo!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Similar topics
» moto guzzi v50
» P: Moto Guzzi V65 TT
» Moto Guzzi V50 C
» Moto Guzzi V 35 II
» MOTO GUZZI STARODOBNIK
» P: Moto Guzzi V65 TT
» Moto Guzzi V50 C