RALLY PO SLOVENIJI
+5
Strom
damian
Rudi
mguzzi
matoguzzi
9 posters
Stran 1 od 1
RALLY PO SLOVENIJI
Pozdravljeni!
Tokrat sem vas želel obvestiti, da bo letošnji 13. tradicionalni rally po Sloveniji potekal od sobote 06.10. do nedelje 07.10.2012. Start rally bo v Ljubljani. Predvidena trasa bo preko Cola, Krasa, Trsta in nočitve na slovenski obali.
V primeru res slabega vremena (napovedano celodnevno sobotno deževje), bo rally prestavljen za 14 dni.
Za podrobnosti si oglejte LETAK <- klik, ali si ga oglejte zgoraj.
Viva Guzzi,
Matevž
matoguzzi- Število prispevkov : 52
Kraj : Ljubljana
Re: RALLY PO SLOVENIJI
....phu....jst pa prejšnji teden prodal svojga belo-plavega propeler-ja... in to v Srbijo.....
....mogoče mi pa sin posodi "Duceja" al pa Brankotov kolega iz Nemčije proda V7 ? ...še hantlamo ....
....mogoče mi pa sin posodi "Duceja" al pa Brankotov kolega iz Nemčije proda V7 ? ...še hantlamo ....
mguzzi- Število prispevkov : 108
Matevž,končno le ta prava novica!!!Pa vreme zrihtaj!
Bogdan,upam,da boš zhandlal!
LP-RUDI!
Bogdan,upam,da boš zhandlal!
LP-RUDI!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Prosil bi,da nekdo točno opiše,ali še bolje,potegne iz Googla lokacijo kjer se v soboto dobimo,da lahko tudi ostali,ki nam Ljubljana ni tako poznana,najdemo.
Zupi,kaj si zrihtal vreme?!!!
Se vidimo(v upanju da do petka uspem popraviti tank moje Cali,ki pušča gorivo,kuš!!!)!Upanje umre zadnje.
Viva Guzzi!Pozdrav-RUDI!
Zupi,kaj si zrihtal vreme?!!!
Se vidimo(v upanju da do petka uspem popraviti tank moje Cali,ki pušča gorivo,kuš!!!)!Upanje umre zadnje.
Viva Guzzi!Pozdrav-RUDI!
Za soboto zaenkrat vreme dobro kaže... le nedelja je še bolj švohotna.
Držimo pesti.
Držimo pesti.
Rudi, lokacija sobotnega zbora je paviljon ob avtocestnem priključku Brezovica. Torej, pelješ se po severni ljubljanski obvoznici ali pa po južni avtocesti mimo ljubljane, v smeri proti Kopru. Ko se te dve avtocesti združita (na Dolgem mostu) nadaljuješ v smeri proti Kopru in zapustiš avtocesto na prvem priključku (priključek Brezovica), zapelješ do semaforja, kjer zaviješ levo ter takoj nato še enkrat levo na parkirišče pred lokalom 'Paviljon', ki izgleda kot.. ja, paviljon - ne morš zgrešit in ne rabiš zemljevida
VIVA 13. RALLY PO SLOVENIJI!
Marko
P.S. Pa rezervirajte sobe in večerjo, da ne bo potem za koga zmanjkalo!
VIVA 13. RALLY PO SLOVENIJI!
Marko
P.S. Pa rezervirajte sobe in večerjo, da ne bo potem za koga zmanjkalo!
Marko S.- Število prispevkov : 19
No,Zupi,poizkusi še urediti za nedeljo,pa bo OK!
Marko,Strom,hvala za info,bomo našli!Sobe pa so tudi rezervirane.
Pozdrav-RUDI!
Marko,Strom,hvala za info,bomo našli!Sobe pa so tudi rezervirane.
Pozdrav-RUDI!
Par 'svežih' informacij...
v Hotelu Fiesa že 20 Guzzi rezervacij, proste le še 3 sobe!!! ...in morje je še vedno primerno za kopanje
Marko
v Hotelu Fiesa že 20 Guzzi rezervacij, proste le še 3 sobe!!! ...in morje je še vedno primerno za kopanje
Marko
Marko S.- Število prispevkov : 19
Toti šalabajzerji na TV grozijo z nekakšnim dažekom za nedeljo dopoldan!!!Zupi,nujno urgiraj zgoraj,ker bo drugače velik osip guzzistov.Vsaj jaz sovražim vožnjo po mokrem.Ali pa-se vrniti v soboto popoldan.
Če bo kakšna sprememba,bi bilo dobro da nas glede odhoda jutri zvečer po napovedi vremena obvestite na forumu.
LP_RUDI!
Če bo kakšna sprememba,bi bilo dobro da nas glede odhoda jutri zvečer po napovedi vremena obvestite na forumu.
LP_RUDI!
Zaradi obveznosti v sobotnem dopoldnevu se vam pridruživa šele med NG in Trstom. Lp Mitja&Andreja
mtvist- Število prispevkov : 18
Kraj : Naklo
Kolikor razberem iz aladina ipd (nisem ravno ekspert), bomo jutri mokri okoli nove gorice, v nedeljo je pa fino, da ste do 13h mimo Postojne.
Oba dneva se bo malce lovilo dež, glede na napovedi. Upajmo pač na najboljše.
Oba dneva se bo malce lovilo dež, glede na napovedi. Upajmo pač na najboljše.
No Rudi, jaz sem vse uredil, vreme...tebe pa od nikoder, madonca. Kaj se dogaja s Štajerci ??
Zupi
Zupi
Res je bilo super! Hvala organizatorjem in vodičem, se pa seveda priporočamo še za kakšne slikice...
Zupi,super slike!
Smo se usrali,ker smo verjeli neugodni vremenski napovedi,voziti iz Fiese do MB in še dalje v mokrem, pa ni prijetno.Žal mi je,pa kaj morem.Sva s kolegom potegnila po Avstriji dobrih 200 km v lepem sončnem vremenu.
Pozdrav-RUDI!
Smo se usrali,ker smo verjeli neugodni vremenski napovedi,voziti iz Fiese do MB in še dalje v mokrem, pa ni prijetno.Žal mi je,pa kaj morem.Sva s kolegom potegnila po Avstriji dobrih 200 km v lepem sončnem vremenu.
Pozdrav-RUDI!
ojjojojoj Rudi, kaj si zamudo...bi pa men posodu Guzzla, da bi šel namesto tebe....
Ste kr šikani in se mi kar stoži po starih cajtih....ko sm pr Volku kupoval naslonjalo za mojo prvo Nevado...uh kolk je kompliciral....sječaš li se Volkec ?
Mejte se !
Ste kr šikani in se mi kar stoži po starih cajtih....ko sm pr Volku kupoval naslonjalo za mojo prvo Nevado...uh kolk je kompliciral....sječaš li se Volkec ?
Mejte se !
mguzzi- Število prispevkov : 108
Kuš,Bogdan,tiho bodi,sn jezn ko pes!!!Pa kaj čem,kar je,je.Bo na drugo leto bojšejše!
Similar topics
» 13. Rally po Sloveniji bo...
» 11. RALLY PO SLOVENIJI
» 15. tradicionalni rally po Sloveniji
» 16. tradicionalni Rally po Sloveniji
» 12. RALLY PO SLOVENIJI, 1. in 2. oktober 2011
» 11. RALLY PO SLOVENIJI
» 15. tradicionalni rally po Sloveniji
» 16. tradicionalni Rally po Sloveniji
» 12. RALLY PO SLOVENIJI, 1. in 2. oktober 2011