Evo me tukaj
3 posters
Stran 1 od 1
Evo me tukaj
Lep pozdrav vsem.
Sem Borut iz Kopra in sem "na frišno" tu gor. Imam nevado 750 club in še enega oldiča in sicer model "P", 175 kubikov iz leta 1933. Slednjega guslam že 12 let, nevado pa sem si omislil pred kratkim. Počasi, ampak vztrajno se bližam Abrahamu in po 25 letih sem spet postal motorist. (Počasi mi gre na otročje, hehe) Ko bo čas, prilepim še kake fotke.
Sem Borut iz Kopra in sem "na frišno" tu gor. Imam nevado 750 club in še enega oldiča in sicer model "P", 175 kubikov iz leta 1933. Slednjega guslam že 12 let, nevado pa sem si omislil pred kratkim. Počasi, ampak vztrajno se bližam Abrahamu in po 25 letih sem spet postal motorist. (Počasi mi gre na otročje, hehe) Ko bo čas, prilepim še kake fotke.
bstenta- Število prispevkov : 41
Re: Evo me tukaj
Živjo Borut, dobrodošel med Guzzisti
Zgleda se ti počasi tudi "um bistri"
Slikice so vedno dobrodošle, predvsem me zanima tale "P" kaj je za ena žverca
Zgleda se ti počasi tudi "um bistri"
Slikice so vedno dobrodošle, predvsem me zanima tale "P" kaj je za ena žverca
Neli55- Število prispevkov : 74
Kraj : Ljubljana, Postojna, Kozina
Zdravo, to je P-175, malo znana zadeva, v bistvu začetnik vseh ne-500 kubičnih guzzijev oz oče airona 250. Narejenih je bilo 1503 komade, delali so jih samo v letih od 1932 do 1934. Ta je letnik 1933 in je pri hiši že skoraj 60 let...
Wau, 60 let že... fascinantno
Lahko odpreš novo temo v oddelku Drugi modeli in kaj napišeš, da se še kaj novega naučimo
Verjetno ga Zupi pozna in bo znal tudi on kaj povedat o njem...
Lahko odpreš novo temo v oddelku Drugi modeli in kaj napišeš, da se še kaj novega naučimo
Verjetno ga Zupi pozna in bo znal tudi on kaj povedat o njem...
Neli55- Število prispevkov : 74
Kraj : Ljubljana, Postojna, Kozina
Dobrodošel na forum Borut,
Če se pa pripelješ s temle P-jem kakšen torek v Trzin, boš pa sigurno največji car.
No ja, pa nekaj slinastih gucistov te bo oblegalo.
Sicer se pa mogoče kaj vidimo okoli Kopra, ko se kaj zapeljemo na tisti konec.
Če se pa pripelješ s temle P-jem kakšen torek v Trzin, boš pa sigurno največji car.
Ja, saj bom, ampak sem še malo neroden tu gor, pa ne bi rad smetil brezveze....
Ja, mogoče se pa res pripeljem... Lepo počasi, 50 na uro... Sicer bo pa v prihajajočem poletju bolj nevada na sceni... "P" bo sam za tavelike praznike...Strom je napisal/a:Dobrodošel na forum Borut,
Potem pa z nevado... sicer ne bo toliko slinastih gucistov, vseeno bomo pa kakšno rekli, P naj pa le pride na obisk na kakšno vsakoletno srečanje.
Stran 1 od 1