Boris NEVADA 750
5 posters
Stran 1 od 1
Boris NEVADA 750
Sem Boris iz Litije, letnik 1967. Moto Guzzije občudujem že od negdaj,všeč mi je zasnova agregata in njihov dizajn. Motorist sem 10 let in vseskozi sem vozil japonce. Letos pa je končno v garaži našel svoje mesto tudi moj prvi Guzzi in sicer Nevada 750. Vožnja z njim je res nekaj posebnega in sedaj razumem...Upam,da se kdaj srečamo na cesti ali kakšni črpalki,kafiču,da rečemo kakšno "modro"
Lp Boris
Lp Boris
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
Re: Boris NEVADA 750
kofi je napisal/a:Sem Boris iz Litije, letnik 1967. Moto Guzzije občudujem že od negdaj,všeč mi je zasnova agregata in njihov dizajn. Motorist sem 10 let in vseskozi sem vozil japonce. Letos pa je končno v garaži našel svoje mesto tudi moj prvi Guzzi in sicer Nevada 750. Vožnja z njim je res nekaj posebnega in sedaj razumem...Upam,da se kdaj srečamo na cesti ali kakšni črpalki,kafiču,da rečemo kakšno "modro"
Lp Boris
Grem večkrat skozi Litijo, za kako kavo se bomo že srečal.
Pa srečno vožnjo z Nevado, super motor.
Stelvio- Število prispevkov : 35
Boris,čestitam k novi pridobitvi in upam da se boš včlanil v naš klub(vkolikor se že nisi),pa se bomo večkrat srečali!Želim ti srečno vožnjo z Nevado!
Viva Guzzi!
Pozdrav-RUDI!
Viva Guzzi!
Pozdrav-RUDI!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Stelvio je napisal/a:kofi je napisal/a:Sem Boris iz Litije, letnik 1967. Moto Guzzije občudujem že od negdaj,všeč mi je zasnova agregata in njihov dizajn. Motorist sem 10 let in vseskozi sem vozil japonce. Letos pa je končno v garaži našel svoje mesto tudi moj prvi Guzzi in sicer Nevada 750. Vožnja z njim je res nekaj posebnega in sedaj razumem...Upam,da se kdaj srečamo na cesti ali kakšni črpalki,kafiču,da rečemo kakšno "modro"
Lp Boris
Grem večkrat skozi Litijo, za kako kavo se bomo že srečal.
Pa srečno vožnjo z Nevado, super motor.
Hvala za lepe želje. Ko te pot zanese v naše kraje pa javi! Srečno v 2012!
lp Boris
Rudi je napisal/a:Boris,čestitam k novi pridobitvi in upam da se boš včlanil v naš klub(vkolikor se že nisi),pa se bomo večkrat srečali!Želim ti srečno vožnjo z Nevado!
Viva Guzzi!
Pozdrav-RUDI!
Hvala za čestitke! Tudi jaz ti želim veliko varnih, prijetnih km. in Srečno 2012!
Pozdravljen,
v Litiji imaš še enega z Nevado 750 I.E., pri rampah ;-)
v Litiji imaš še enega z Nevado 750 I.E., pri rampah ;-)
Mario- Število prispevkov : 40
Vpis v klub
Želim se včlaniti v vaš klub, vendar se preko obstoječe spletne prijavnice ne da
Prosim za pomoč.
Lp Boris
Prosim za pomoč.
Lp Boris
Dobivamo se ob torkih v OLP (London pub Trzin) po 20h. pokliči prej, itak imaš moj telefon.
Lp Damijan
Lp Damijan
damian- Število prispevkov : 234
Stran 1 od 1