12V za GPS napravo
2 posters
Stran 1 od 1
12V za GPS napravo
Pozdravljeni,
Elektro shema za Bellagio 940 razkriva, da je varovalka F3 (pozicija 21) namenjena napajanju GPS naprave (pozicija 58). A kdo ve kje se nahaja vmesnik/spojnica/priključek?
Hvala lepa in lep pozdrav,
David
Elektro shema za Bellagio 940 razkriva, da je varovalka F3 (pozicija 21) namenjena napajanju GPS naprave (pozicija 58). A kdo ve kje se nahaja vmesnik/spojnica/priključek?
Hvala lepa in lep pozdrav,
David
mg-david- Število prispevkov : 4
Kraj : Ljubljana
Re: 12V za GPS napravo
Hmm... GPS naprave se ponavadi napajajo prek 5v mini USB vtičnice.
Nekaj adapterjev 12V-5V mini USB imam še jaz, le pobrskati moram, če rabiš... sicer mislim da je bil od tomtoma.
Adapterji imajo vgrajeno 2A varovalko, ampak na izhodu. Na vhodu bi jaz zadevo tudi zavaroval. Glede priključitve pa na pamet nebi vedel povedati... mogoče Guzzila ve, ali pa kdo, ki kaj več koplje po guzzijih...
Nekaj adapterjev 12V-5V mini USB imam še jaz, le pobrskati moram, če rabiš... sicer mislim da je bil od tomtoma.
Adapterji imajo vgrajeno 2A varovalko, ampak na izhodu. Na vhodu bi jaz zadevo tudi zavaroval. Glede priključitve pa na pamet nebi vedel povedati... mogoče Guzzila ve, ali pa kdo, ki kaj več koplje po guzzijih...
Re: 12V za GPS napravo
Tudi sam imam adapter za tomtoma. Ker se G kabel od 3A varovalke za gps napravo skupaj z ostalimi izgubi nekje pod tankom mi je bila prva misel, da povprašam na forumu. Ko bom zbral dovolj poguma ga poiščem in sporočim.
mg-david- Število prispevkov : 4
Kraj : Ljubljana
Stran 1 od 1