FAAKER SEE (Baško jezero) - BIKEWEEK
+2
mtvist
matoguzzi
6 posters
Stran 1 od 1
Pozdravljeni Guzzisti!
Vabim vas na skupni sobotni izlet na motoristično srečanje oz. predvsem srečanje lastnikov in ljubiteljev Harley Davidsonov pri koroškem jezeru Faaker (http://www.europeanbikeweek.com/).
Dobimo se v soboto 11.09.2010 ob 11-ih na petrolovem bencinskem servisu na Celovški cesti v Ljubljani!
Pot do Avstrije bomo nadaljevali po stari cesti skozi Medvode, Kranj, Tržič, Ljubelj...do jezera Faaker.
Predvidoma bo izlet enodneven, vse ki pa ste zainteresirani za kampiranje se bomo kot ponavadi zakampirali na Harijevi farmi (Hary's Farm).
Za vse dodatne informacije v zvezi s srečanjem, sem vam na voljo na spodnjih kontaktih!
Viva Guzzi,
Matevž
MK MOTO GUZZI SLOVENIJA
Matevž Čokl
Podgrajska cesta 8
SI-1000 LJUBLJANA
SLOVENIJA (EU)
GSM: +386 (0)41 402 910
E mail: info@motoguzzi-si.com
Vabim vas na skupni sobotni izlet na motoristično srečanje oz. predvsem srečanje lastnikov in ljubiteljev Harley Davidsonov pri koroškem jezeru Faaker (http://www.europeanbikeweek.com/).
Dobimo se v soboto 11.09.2010 ob 11-ih na petrolovem bencinskem servisu na Celovški cesti v Ljubljani!
Pot do Avstrije bomo nadaljevali po stari cesti skozi Medvode, Kranj, Tržič, Ljubelj...do jezera Faaker.
Predvidoma bo izlet enodneven, vse ki pa ste zainteresirani za kampiranje se bomo kot ponavadi zakampirali na Harijevi farmi (Hary's Farm).
Za vse dodatne informacije v zvezi s srečanjem, sem vam na voljo na spodnjih kontaktih!
Viva Guzzi,
Matevž
MK MOTO GUZZI SLOVENIJA
Matevž Čokl
Podgrajska cesta 8
SI-1000 LJUBLJANA
SLOVENIJA (EU)
GSM: +386 (0)41 402 910
E mail: info@motoguzzi-si.com
Nazadnje urejal/a Strom Sob 11 Sep - 9:50; skupaj popravljeno 1 krat (Reason for editing : Dodal v koledar)
matoguzzi- Število prispevkov : 52
Kraj : Ljubljana
Re: FAAKER SEE (Baško jezero) - BIKEWEEK
Živ!
Ker sem se letos bolj malo vozil bi se vam pridružil v Naklem, če seveda greste skozi Naklo, drugače pa kje drugje,
lp Mitja
Ker sem se letos bolj malo vozil bi se vam pridružil v Naklem, če seveda greste skozi Naklo, drugače pa kje drugje,
lp Mitja
mtvist- Število prispevkov : 18
Kraj : Naklo
Mislim, da se bomo ustavili na pumpi v Naklem... sicer, pa sej nas ne bo za zgrešit
Neli55- Število prispevkov : 74
Kraj : Ljubljana, Postojna, Kozina
Ustavili se bomo na benscinskem servisu v Tržiču nekako med 11:45-12:00!
matoguzzi- Število prispevkov : 52
Kraj : Ljubljana
No, očitno sta Neli in Primož že nazaj, Neli čestitam k uporabi slovenskih tlopisnih imen imaš vsaj pet in čebelico al pa jelenčka pri meni. No, tam sta bila tudi Gorazd in Igor pa še kdo. Slikce prosim....
Zupi
Zupi
Falil si pol ure... hehe... 5 min nazaj sva prišla.
Še par obveznosti danes, jutri kliče delo doma, ampak vmes se bo pa sigurno našel čas za kakšno sličico ali tri.
Še par obveznosti danes, jutri kliče delo doma, ampak vmes se bo pa sigurno našel čas za kakšno sličico ali tri.
upam, da ste naredili kako gasilsko fotko s klubom. nazalost sem delal, grem pa za reli zraven. fotke prosiiiim.
damian- Število prispevkov : 234
Ja nismo vsi tko moderno mobitelno opremljeni kot vidva.
Zupi
Zupi
Zupi je napisal/a:Ja nismo vsi tko moderno mobitelno opremljeni kot vidva.
Zupi
Kaj majo pa mobiteli veze?
Vidim, da se je Aco odloču, da nau pustu batov v cilindrih zarjavet.
Lepe fotke. Bravo Neli.
damian- Število prispevkov : 234
Hvala Damjan... s kkšnim boljšim fotoaparatom bi ble še boljše
Neli55- Število prispevkov : 74
Kraj : Ljubljana, Postojna, Kozina
Stran 1 od 1