Danes
+2
Neli55
Zupi
6 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
Danes
Čez Gorenjsko in Vršič v Lepeno, ob Soči navzdol, po Baški grapi navzgor na Sorico in čez Pokljuko domov.
No, se kaj vozite?
Zupi
No, se kaj vozite?
Zupi
Re: Danes
Včeraj v Louis-u, Villach
Neli55- Število prispevkov : 74
Kraj : Ljubljana, Postojna, Kozina
Danes
Hojla Neli
V Beljaku, Beljaku, Beljaku, Beljaku....., kaj bi bilo, če bi ti rekel, da si rojena v Postoini?!?!
V Beljaku, Beljaku, Beljaku, Beljaku....., kaj bi bilo, če bi ti rekel, da si rojena v Postoini?!?!
Primož, kje se pa punca skriva? N? E? Si mislil sever in vzhod verjetno. Oj ta mladina, še enkrat v šolo, pa takoj!!!!
Zupi
Zupi
Ko boš dopovedal svoji navigaciji, kje je S pa Z...
Eh, smo šli do konc ulce, zavili levo, pa še enkrat levo v gozd, pa desno pri semaforju, pa na čudnem križišču še enkrat desno, šli naravnost nekoliko km, pa še enkrat desno pa na koncu levo, pa še par km naravnost, pa desno v ene hribe, pa na koncu zopet desno, pa še enkrat desno sredi mesteca, pa končno enkrat levo pri drugem semaforju, kmalu za tem desno pa zopet levo ob stavbi, čez zelenico in prispeli smo
Eh, smo šli do konc ulce, zavili levo, pa še enkrat levo v gozd, pa desno pri semaforju, pa na čudnem križišču še enkrat desno, šli naravnost nekoliko km, pa še enkrat desno pa na koncu levo, pa še par km naravnost, pa desno v ene hribe, pa na koncu zopet desno, pa še enkrat desno sredi mesteca, pa končno enkrat levo pri drugem semaforju, kmalu za tem desno pa zopet levo ob stavbi, čez zelenico in prispeli smo
Zupi je napisal/a:Hojla Neli
Zakaj Beljak... bli smo v Avstriji v Villach-u... sej je ja avstrijski ne naš...
Jst sm pa iz Adelsberg-a
gornja radgona -lendava-pince-letinje.goričanec -varaždin-ormož-ljutomer-gornja radgona,lepih 200 km.
bbbacek- Število prispevkov : 20
Kraj : meja z prekmurjem
...je pa verjetno Zupija pralo domov grede.
Zjutraj je bil opažen skoraj pražnje oblečen, predvidoma na poti v službo, nasajen na svojo quoto in čakajoč iluminiranje zelene luči na semaforju.
Zjutraj je bil opažen skoraj pražnje oblečen, predvidoma na poti v službo, nasajen na svojo quoto in čakajoč iluminiranje zelene luči na semaforju.
Jaz,revež pa do MB v lepem,po dežju nazaj,pa po bajti garal z "špahtlom",kitom in barvo po zidovih!
Sem se pa vrnil včeraj iz Celja,ker sem pri Bojanu dobil znameniti H med izpuhi.Lepši zvok,res boljše potegne,pa še kakšne pol litra na 100 km bo pokuril.In če vam prišepnem na uho:ima še dva na polici!
LP-RUDI!
Viva Guzzi!
Sem se pa vrnil včeraj iz Celja,ker sem pri Bojanu dobil znameniti H med izpuhi.Lepši zvok,res boljše potegne,pa še kakšne pol litra na 100 km bo pokuril.In če vam prišepnem na uho:ima še dva na polici!
LP-RUDI!
Viva Guzzi!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
H + Lafranconi še le da pravo moč ,zvok pa je carski.Še zmeraj ga nisem prodal
bbbacek- Število prispevkov : 20
Kraj : meja z prekmurjem
Zupi, Andrej je delal do danes, sicer pa pravi, da je majstr k ma čez tale waterjet nga na dopustu še 3 tedne... potem pa se bo videlo, kako bo kaj s časom in ceno. Da se pa zadevo zrihtat v vsakem primeru. Le čez 3 tedne. Se ti mudi?
Aja, vmes poizvedi kolk more bit zadeva debela, pa kaj je narobe z aluminijem za tako stvar?
Aja, vmes poizvedi kolk more bit zadeva debela, pa kaj je narobe z aluminijem za tako stvar?
Danes
0,6 mehak baker. Sem bolj konzervative in mi je baker bolj všeč, to je edini razlog, ki pa verjetno ni racionalen, ampak Guzzisti itak nismo taki...
Zupi
Zupi
Hmmm...Zupi je napisal/a:Ja, kaj pa je narobe Nelli? šmrc
Zupi
Ne vem čist točno kaj je narobe... vem pa da:
- motor ne potegne, ne gre več kot 100km/h (še to ga morš tiščat k norc u četrti, ker peta je pa sploh čist mrtva),
- še pri najmanjšem klancu zgubi moč tako da greš lahko ene 60km/h gor, če si mel prej zalet seveda,
- ob tem morš ročko od gasa tolk obrnt da si zapestje spahneš, še tolk dolg hod ma gas da morm preprijemat in od učjrišnje vožnje me desna roka boli,
- vsakič k se ustavim na rdeči pri semaforju more obvezno crknt (ajde uredu ga pržgem nazaj), k spelem ga seveda duši in grem tko počas čez križišče da oviram promet...
- da ne govorim o neudobnosti sedeža in nasploh položaju na motorju (mogoče sem prekratka za ta motor), pa še ob menjavanju ali zaviranju z zadnjo se z nogami dotikam glave cilindra in se skor zakurm...
No pa še glava me je začela pol ful bolet... sam to je pomoje zrd čelade... in kombinacija je bila popolna...
Tko da, dokler ne bom velika in bogata in si bom lohk kupla drug motor... se s tem motorjem ne grem več...
No razn kkšno krajšo furco, tle okol, vsake tolk, d ne pozabm kako zgleda vožnja z motorjem...
Hojla Nelli
Ma sej bo boljš, no. Več kot 90 se pa tako ali drugače ne smeš vozit, če nisi na avtocesti.
Pojdi v trgovino, si sposodi V7 classic za test, pol boš pa vidla hudiča...boš sanjala..
Tisti tvoj...bi pa lahko mal uredil vžig pa....na tvojem motorčku.
Zupi
Ma sej bo boljš, no. Več kot 90 se pa tako ali drugače ne smeš vozit, če nisi na avtocesti.
Pojdi v trgovino, si sposodi V7 classic za test, pol boš pa vidla hudiča...boš sanjala..
Tisti tvoj...bi pa lahko mal uredil vžig pa....na tvojem motorčku.
Zupi
Kr zgovarjej se, a ne Nelli?
Colurtone-vprašaj Metko, če ti ga proda, vem, da ga je Uroš imel.
Zupi
Colurtone-vprašaj Metko, če ti ga proda, vem, da ga je Uroš imel.
Zupi
Stran 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» včeraj in danes
» Danes videl
» Danes je pa res dolgčas
» Motorji pod Slovenci - danes – TV Slovenija 1. Ob 17:30 uri
» Danes na Bovšjem trgu v Ljubljani
» Danes videl
» Danes je pa res dolgčas
» Motorji pod Slovenci - danes – TV Slovenija 1. Ob 17:30 uri
» Danes na Bovšjem trgu v Ljubljani