cafe 750-820
5 posters
Stran 1 od 1
cafe 750-820
hojla
Danes se je v moji garaži pojavil peti Guzzi, tista Nevada iz Avtoneta, napočil je čas za projekt cafe.
Zupi (ej, da nebi kdo slučajno tega povedal moji ženi)
Danes se je v moji garaži pojavil peti Guzzi, tista Nevada iz Avtoneta, napočil je čas za projekt cafe.
Zupi (ej, da nebi kdo slučajno tega povedal moji ženi)
Re: cafe 750-820
Od californie... samo ne vem če jo stlačiš not. Predvidevam da so pogoj špice.
Sicer pa odvisno, kaj hočeš doseči.... original dimenzija gume če sem prav našel: 130/90 x 16
Lahko probaš z 130/80/16. Guma bo nižja in ožja. Če nočeš ožje, pa lahko poizkusiš z 140/80/16.
Sicer pa se lahko dobimo kje na hmeljevem soku in predebatiramo...
Sicer pa odvisno, kaj hočeš doseči.... original dimenzija gume če sem prav našel: 130/90 x 16
Lahko probaš z 130/80/16. Guma bo nižja in ožja. Če nočeš ožje, pa lahko poizkusiš z 140/80/16.
Sicer pa se lahko dobimo kje na hmeljevem soku in predebatiramo...
Honda XRV 750 Africa Twin
Yamaha XTZ 660 Tenere
Yamaha XTZ 750 Super Tenere
Verjetno še kakšen... Nisem še gledal kawasakijev (mogoče KLE/KLR), triumphov, preostalih hond...
Yamaha XTZ 660 Tenere
Yamaha XTZ 750 Super Tenere
Verjetno še kakšen... Nisem še gledal kawasakijev (mogoče KLE/KLR), triumphov, preostalih hond...
Nope, V7 ima 17" nižjo...
Nevada:
130/90 x 16
V7 cafe classic:
130/80 x 17
Sama dimenzija pride približno enaka... zunanji obod. Od nevade je mogoče malce širša, pa ne preveč.
Platišče je pa malce večjega obsega pri V7. Meter v roke pa preverit koliko (ok, ena cola verjetno?)
Nevada:
130/90 x 16
V7 cafe classic:
130/80 x 17
Sama dimenzija pride približno enaka... zunanji obod. Od nevade je mogoče malce širša, pa ne preveč.
Platišče je pa malce večjega obsega pri V7. Meter v roke pa preverit koliko (ok, ena cola verjetno?)
Cafe 750-820
Mogoče, bi bila 18" še boljša-na obeh enako visoka feltna. Ej kje se lahko danes dobiva, če imaš čas za tisti hmeljarski sok?
Zupi
Zupi
Cafe 750-820
Nekaj takega, mam čist mokro pod mizo, ker se mi tolk sline cedijo.
https://www.youtube.com/watch?v=nm_R4EOAtqs&feature=related
Zupi
https://www.youtube.com/watch?v=nm_R4EOAtqs&feature=related
Zupi
Hecno....
Sicer pa za primerno uživanje zvarka iz katerekoli pivovarne predlagam kakšno relativno hladnejšo lokacijo... Rakitna?
Sicer pa delam do 16h, nakar se moram dotransportirati do doma in te lahko pokličem od tam, pa se domenimo za nadaljnje dogajanje.
Sicer pa za primerno uživanje zvarka iz katerekoli pivovarne predlagam kakšno relativno hladnejšo lokacijo... Rakitna?
Sicer pa delam do 16h, nakar se moram dotransportirati do doma in te lahko pokličem od tam, pa se domenimo za nadaljnje dogajanje.
cafe projekt
Evo, najprej sva z mojim zelo dobrim prijateljem naredila načrt kako razstaviti motor:
po tem sem se lotil dela in izpadlo je tole:
in tole:
Tistega, ki je izumil škatlo za zračni filter pri Nevadi bi bilo potrebno poslati v kakšno institucijo na zdravljene, če ga že med tem ni kdo s kakšnim težjim predmetom....
Zupi (zdele pa v službo, na levo...)
po tem sem se lotil dela in izpadlo je tole:
in tole:
Tistega, ki je izumil škatlo za zračni filter pri Nevadi bi bilo potrebno poslati v kakšno institucijo na zdravljene, če ga že med tem ni kdo s kakšnim težjim predmetom....
Zupi (zdele pa v službo, na levo...)
Zdravo , sem eden frišnih guzzistov in se z vami zelo strinjam glede zračnega filtra,saj če nisi malo vešč ali pa če nimaš knjige,sploh nemoreš menjat filtra če ne ločiš mašine od okvirja,se čudim da še svečke ni spravo v notranjost mašine ali pa v rezervoar,tako da če bi hotel menjat svečke ,bi moral prerezat tank . Lep pozdrav ,Ivan.
ivan2010- Število prispevkov : 1
stopalke
hoj, a maš mogoče za prodat stopalke za voznika ( Nevada). Jaz bi rabil originalne, ker je pri mojem prejšnji namontiral ravne ploskve, ki mi ne ustrezajo in bi jih dal zadaj k sopotnici.
lp
lp
rdanilo- Število prispevkov : 64
Kraj : Dvor pri Žužemberku
stopalke
Hoj Danilo
Ja, z veseljem jih zamenjam za zadnje ploščate, ker jih nameravam dati na NTXa.
Zupi
Ja, z veseljem jih zamenjam za zadnje ploščate, ker jih nameravam dati na NTXa.
Zupi
Dej Primož drugič raj kako fotko prlimi. Forum lepše zgleda, ko se ti takoj odpre kak guzzi.
damian- Število prispevkov : 234
Zgleda, da bo osnova 750/4 iz 1985. Zadnji konec bo od Nevade, za sprednjega pa še ne vem, morda od Ducatija (vilce, kolo), luč obvezno BMW R45 s števcem v njej.
Zupi
Zupi
Similar topics
» Stari novi V7 Classic, Cafe in Racer - plastični tanki
» Sedež za Cafe racer
» Guzzi nuovo Falcone Cafe
» Nekateri deli tudi za starejše modele, cafe ..
» Guzzi Nevada 750 cafe racer in v50 Monza servis
» Sedež za Cafe racer
» Guzzi nuovo Falcone Cafe
» Nekateri deli tudi za starejše modele, cafe ..
» Guzzi Nevada 750 cafe racer in v50 Monza servis
Stran 1 od 1