10. SREČANJE GUZZISTOV
+10
Stelvio
BrKoN
Strom
svarun13
rdanilo
Zupi
Rudi
mguzzi
damian
matoguzzi
14 posters
Stran 2 od 2
Stran 2 od 2 • 1, 2
Re: 10. SREČANJE GUZZISTOV
Izgleda, da bi znalo vreme vseeno zdržat. Za ta teden vremenkoti z napovedjo, vsaj do danes, niso ravno najbolj zadeli.
Jaz se bom tudi odločil jutri zjutraj. Držim pesti za
Jaz se bom tudi odločil jutri zjutraj. Držim pesti za
BrKoN- Število prispevkov : 16
Kraj : Novo mesto
Če bo le vreme se vidimo .
Stelvio- Število prispevkov : 35
Dobimo se zjutraj na bencinskem servisu na Petrolu v Šiški ob 9.45. Če bo vreme suho, gremo skozi Železnike in do Zupija in potem čez hribe do Bohinja. Če bo pa kazalo na dež ali pa deževalo gremo direktiva po stari cesti Kranj-Bled-Bohinj. Upam, na suho vreme. Se vidimo zjutraj!
damian- Število prispevkov : 234
Štajerci-ki boste
šli-bodite v Dravogradu ob 8,30h v slaščičarni(tudi pivo točijo)pri OMV-jevi črpalki.
LP-RUDI!
šli-bodite v Dravogradu ob 8,30h v slaščičarni(tudi pivo točijo)pri OMV-jevi črpalki.
LP-RUDI!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Guzzi srecanje
Rudi! Menili ste se ze, da boste sli, pa se nic niste zmenili. Lahko ti je zal da nisi sel. Cesta je bila celo pot suha pa se sonce smo imeli. Glavni organizator (Rudi) pa ni prisel. Testne voznje z motorjem, fajn druzba.
Lep pozdrav!
Marko
Lep pozdrav!
Marko
Marko-Mb- Število prispevkov : 8
Kraj : Maribor
Radarska slika padavin pravi, da ne dežuje za vse danes odpravljajoče se.
Sicer pa super družba, pivo je bilo primerno hladno in pitno, čevapi so bli pa tut na tapravem roštilju narjeni... na na tisti čudni ponvasti zadevi.
Sličice sledijo...
Sicer pa super družba, pivo je bilo primerno hladno in pitno, čevapi so bli pa tut na tapravem roštilju narjeni... na na tisti čudni ponvasti zadevi.
Sličice sledijo...
Ja,tako je,če verjameš našim vremenarjem!
Bil sem odločen da grem,celo moja Draga bi šla zraven,rezerviral sem dvoposteljno sobo(304),pripravil v petek popoldan prtljago v zadnji kovček,zvečer še na forumu obvestil spremembo srečanja,nato pa sladko zaspal,pošteno utrujen od 14 dnevnega renoviranja stanovanja v MB.Ko me ponoči zbudi močan dež,sem bil prepričan,da bo deževalo ves dan.In zbudil sem se ob 9,15h v suhem vremenu, pa sem bil prepozen za na pot.Pa sem zopet garal v stanovanju v mestu in preklinjal vremenarje.Žal mi je,pa kaj morem!?Veseli me,da se imate lepo,tisti čevapčiči pa upam da o kljub ponvi teknili!
Lep pozdrav-RUDI
Ga šibam v horizontalo!!!
Bil sem odločen da grem,celo moja Draga bi šla zraven,rezerviral sem dvoposteljno sobo(304),pripravil v petek popoldan prtljago v zadnji kovček,zvečer še na forumu obvestil spremembo srečanja,nato pa sladko zaspal,pošteno utrujen od 14 dnevnega renoviranja stanovanja v MB.Ko me ponoči zbudi močan dež,sem bil prepričan,da bo deževalo ves dan.In zbudil sem se ob 9,15h v suhem vremenu, pa sem bil prepozen za na pot.Pa sem zopet garal v stanovanju v mestu in preklinjal vremenarje.Žal mi je,pa kaj morem!?Veseli me,da se imate lepo,tisti čevapčiči pa upam da o kljub ponvi teknili!
Lep pozdrav-RUDI
Ga šibam v horizontalo!!!
Rudi,
z Janezom sva šla ob 10:00 pa sva bila v Bohinju med prvimi; čisto malo naju je pralo na poti nazaj v okolici Kranja, vendar če bi furala po Avstriji, bi bila pa mokra...
Kljub težavam z mojim akumulatorjem (ista zgodba kot Brankotova na Golici,; očitno dolga luč na daljšo vožnjo požre ves štrom...) in malo Janezovega truda (me je gural 3 x), pa izposoja klem za vžig sva naredila super turo in sklenila, da konec junija furava v Dolomite čez Stelvio v domovino Guzzija !
To bo pa že druga zgodba !
bogdan
z Janezom sva šla ob 10:00 pa sva bila v Bohinju med prvimi; čisto malo naju je pralo na poti nazaj v okolici Kranja, vendar če bi furala po Avstriji, bi bila pa mokra...
Kljub težavam z mojim akumulatorjem (ista zgodba kot Brankotova na Golici,; očitno dolga luč na daljšo vožnjo požre ves štrom...) in malo Janezovega truda (me je gural 3 x), pa izposoja klem za vžig sva naredila super turo in sklenila, da konec junija furava v Dolomite čez Stelvio v domovino Guzzija !
To bo pa že druga zgodba !
bogdan
mguzzi- Število prispevkov : 108
Še malce sličic...
Guzzirider ne da piva!
Za kaj več dogajanja in mopedov pa prepuščam drugim fotografom, da kej prilimajo...
Guzzirider ne da piva!
Za kaj več dogajanja in mopedov pa prepuščam drugim fotografom, da kej prilimajo...
Še nekaj Uršinih fotk. Res smo imeli srečo z vremenom.
Nazaj grede sem šel čez Sorico, padel v svinjsko nevihto in bil ves premočen, šmrc.
Zupi
Zupi
Bi moral it takoj zjutraj kot jaz pa bi bil suh. Pa drugo leto, hehe.
Kaj hočeš,Zupi,tako je,če verjameš vremenarjem,potem si za zjutraj ne narediš budilke in se zbudiš ob 9,15,pa si prepozen za na pot.Upam,da bo drugo leto več sreče z vremenom.
Viva Guzzi!
pozdrav-RUDI!
Viva Guzzi!
pozdrav-RUDI!
Jst sm vam (no predvsem Kocki) pred odhodom povedala, da se splača odpravit med 5 in 8 zjutraj
Tisti ki je šel kasnej je bil verjetno tako kot Zupi svinjsko moker
Tisti ki je šel kasnej je bil verjetno tako kot Zupi svinjsko moker
Neli55- Število prispevkov : 74
Kraj : Ljubljana, Postojna, Kozina
Ok, pa dejmo sprobat tale forum... 10. srečanje je namreč več kot tehten razlog
Torej, preživeli smo še eno srečanje, tokrat sicer vremensko in številčno malo slabše, ampak... ampak... Če se spomnimo vseh preteklih srečanj, moramo priznati, da nas je dež spremljal vsaj na vsakem drugem srečanju, torej smo ga več kot navajeni, ali drugače, Guzzi srečanje brez vsaj kančna dežja je kot... khmm.... juha brez soli... no, neki tazga Udeležba pa je tudi spominjala na čase Blok, ampak, da ne bo narobe razumeti, v povsem pozitivnem smislu! Zaradi vsesplošne krize je bil sicer uradni program malo bolj okrnjen, zato pa veliko časa za pogovore in druženje. ...in seveda za testne vožnje - kdor ni sprobal Stelvia NTX, mu je lahko žal! ...meni je že
Zaključek? Zahvala predsedniku za še eno uspešno izvedeno srečanje, pa seveda uvozniku za testne motorje ter prijaznim dekletom izza šanka in recepcije! ...aja, pa čestitke DJ-u za dober avto.. pardon, dobro muzko Za naslednjič pa... khmm... več sonca in predvsem hrane, da nam v večernih urah ne bo treba našega čudnega smisla za humor širiti po okolici Bohinjskega jezera!
Marko
Aja, Rudi, naslednjič pa pridi že v petek zvečer, da ne bo treba ure štimat...
Torej, preživeli smo še eno srečanje, tokrat sicer vremensko in številčno malo slabše, ampak... ampak... Če se spomnimo vseh preteklih srečanj, moramo priznati, da nas je dež spremljal vsaj na vsakem drugem srečanju, torej smo ga več kot navajeni, ali drugače, Guzzi srečanje brez vsaj kančna dežja je kot... khmm.... juha brez soli... no, neki tazga Udeležba pa je tudi spominjala na čase Blok, ampak, da ne bo narobe razumeti, v povsem pozitivnem smislu! Zaradi vsesplošne krize je bil sicer uradni program malo bolj okrnjen, zato pa veliko časa za pogovore in druženje. ...in seveda za testne vožnje - kdor ni sprobal Stelvia NTX, mu je lahko žal! ...meni je že
Zaključek? Zahvala predsedniku za še eno uspešno izvedeno srečanje, pa seveda uvozniku za testne motorje ter prijaznim dekletom izza šanka in recepcije! ...aja, pa čestitke DJ-u za dober avto.. pardon, dobro muzko Za naslednjič pa... khmm... več sonca in predvsem hrane, da nam v večernih urah ne bo treba našega čudnega smisla za humor širiti po okolici Bohinjskega jezera!
Marko
Aja, Rudi, naslednjič pa pridi že v petek zvečer, da ne bo treba ure štimat...
Marko S.- Število prispevkov : 19
Zupi,priznam,da sem iz cukra(dekleta,še vedno sem očitno sladek,ha,ha),naslednjič,Marko,bom pa raje krenil na pot v petek!!!
LP-RUDI!
LP-RUDI!
Sej bo letos na sporedu sigurno še kaka furca. Če ne drugače bova probala letos z Uršo pridet na Stelvio, ker nama lani ni uspelo, izlet pa bi bil dvo dnevni in bi se spalo v dolomitih. O tem pa več ko bo čas za to.
Viva Guzzi
Viva Guzzi
Stran 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvaško srečanje Guzzistov
» Prednovoletno srečanje Guzzistov
» 11. SREČANJE GUZZISTOV in 2. UROŠOV MEMORIAL
» Neformalno prednovoletno srečanje Guzzistov
» Srečanje GUZZIENDURO
» Prednovoletno srečanje Guzzistov
» 11. SREČANJE GUZZISTOV in 2. UROŠOV MEMORIAL