Gume za Guzzije
+5
californiastone-metal
Strom
damian
Neli55
Mario
9 posters
Naš Moto je Guzzi :: Oglasi :: Oprema
Stran 1 od 1
Gume za Guzzije
Pozdravljeni,
mene pa zanima kje in kakšne gume kupujete za svoje Guzzije ???
Pri Avto Triglavu so rekli "samo po naročilu" ....
Kakšen bolj pameten pedlog, sugestija ...
Thanks !
mene pa zanima kje in kakšne gume kupujete za svoje Guzzije ???
Pri Avto Triglavu so rekli "samo po naročilu" ....
Kakšen bolj pameten pedlog, sugestija ...
Thanks !
Mario- Število prispevkov : 40
Neli55- Število prispevkov : 74
Kraj : Ljubljana, Postojna, Kozina
Re: Gume za Guzzije
Neli55 je napisal/a:Pri Juretu na Dolgemm mostu bi se znalo kej najdt...
GSM: 041/320-513
http://www.yamaha-primec.com/
Za Jureta sem slišal ja, pravijo da ima Avonke po ugodnih cenah ...
A kdo vozi na Bridgeston Exedra mogoče ??? ( G701 & G702 )
Se splača preverit pri Furlanu v Dobovi. Včasih smo tam kupovali, je blo bistveno ceneje kot drugod.
damian- Število prispevkov : 234
Jure ima vse...
Sam sem blazno zadovoljen s kombinacijo dunlop spredaj in avon zadaj na cali....
Na yamahi pa obe avon.
Plus avonk je, da držijo nenormalno dobro, pa še kar nekaj km se naredi z njimi... minus je pa, da po dežju ne držijo tok dobr in je treba mal merkat.
Na malo guco bojo šle pa sava gume
Sam sem blazno zadovoljen s kombinacijo dunlop spredaj in avon zadaj na cali....
Na yamahi pa obe avon.
Plus avonk je, da držijo nenormalno dobro, pa še kar nekaj km se naredi z njimi... minus je pa, da po dežju ne držijo tok dobr in je treba mal merkat.
Sava zaenkrat nima dovolj širokih prevmatik za nevado, kokr jaz vem. So pa zelo dobre gume. Kar se tiče metzeler-model marathon, je pa trda k kamen. Jaz sem še vedno pristaš dunlopk-nizka cena pa dost dobra kvaliteta. Samo preverit je treba v kakih dimenzijah obstaja.
damian- Število prispevkov : 234
Potem pa le pogumno!
Mogoče bi bilo za sprobat tudi kake bridgestone BT45.
Samo ideja... sicer pa dunlopke za nevado... se sliši povsem spodobno.
Malo se še pozanimaj, kje imaš pri nakupu gum brezplačno montažo in centriranje - da te ne bodo potem tam kej preveč olupili.
Malo se še pozanimaj, kje imaš pri nakupu gum brezplačno montažo in centriranje - da te ne bodo potem tam kej preveč olupili.
Strom je napisal/a:Potem pa le pogumno!
ja tudi to je varianta ja ....
tako se najlažje akj prišpara
Gume
Jaz sem sedaj nabavil Metzzeler 880 sem jih imel že na Nevadi 750 pa so se mi dobr obnesle.Do sedaj sem imel Avon pa mi niso bile všeč slab oprijem na mokrem cestišču.Pa tudi cena je sprejemliva za obe gumi 213 evrov.
l.p.
l.p.
californiastone-metal- Število prispevkov : 2
Metzeler marathon 880 - prava izbira za Cali.
mguzzi- Število prispevkov : 108
Strom je napisal/a:Jure ima vse...
Na yamahi pa obe avon.
Danes sem malce gledal papirje, ker sta obe gumi počasi za zamenjat.
Če se nisem zmotil v kilometrih nekaj blazno, je zgornja kombinacija na cali zdržala 16.000 km.
Možno da sem se kej zeznil pri zadnji in nisem vpisal v knjižico, ampak vseeno...
Sicer pa veliko testov gum za cali in V50.. zelo priporočam ogled linka:
http://www.foreven.com/motorcycles/Tyres/MgCali1100.htm
http://www.foreven.com/motorcycles/Tyres/MgV50.htm
Strom je napisal/a:
Če se nisem zmotil v kilometrih nekaj blazno, je zgornja kombinacija na cali zdržala 16.000 km.
Možno da sem se kej zeznil pri zadnji in nisem vpisal v knjižico, ampak vseeno...
17.000.
Naročil sem Michelin Pilot Activ... pri španu pridejo malo pod 200 ojro. Zmontirajo jih za 32, ampak jim ne bom prepustil užitka.
Bi staknil enako kombinacijo, pa se ne dobi ustreznih gum. Avonke so pa sploh iskana roba pri nas, vsaj tako pravijo pri Juretu.
Strom,če ti ni predaleč ali predrago,poizkusi pri Širniku v Radljah ob Dravi.V tem koncu ja daleč najcenejši.
LP-RUDI!
LP-RUDI!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Vidim, da že dolgo ni nihče nič pisal na to temo. Jaz sem gume za nevado nabavil prejšnji teden na gumax.si in sicer DUNLOP ARROWMAX. Cena ugodna (153 € za obe, skupaj s poštnino in DDV-jem, se pravi vse razen montaže) Po 200 prevoženih km sem zadovoljen in za moj način vožnje bo čisto OK...
Aja, dobavni rok: 3 dni...
A kdo ve, kje bi nabavil gume za mojega oldiča, ki bo natanko jutri star 79 let ?? Dimenzija je 3,25x19 oziroma 3,50x19 ? V Italiji na sejmih dobiš le neke čudne azijske zadeve, pa še cena ubija (več kot 100 € za kos), gume pa so ponavadi stare 5 in več let
Aja, dobavni rok: 3 dni...
A kdo ve, kje bi nabavil gume za mojega oldiča, ki bo natanko jutri star 79 let ?? Dimenzija je 3,25x19 oziroma 3,50x19 ? V Italiji na sejmih dobiš le neke čudne azijske zadeve, pa še cena ubija (več kot 100 € za kos), gume pa so ponavadi stare 5 in več let
bstenta- Število prispevkov : 41
Sej vem, da nobenga ne zanima preveč, ampak jaz sem na moji CBR-i zadovoljna z gumami Conti Sport Attack
Ker sem pred kratkim v sprednjo gumo dobila šrauf, sem jo mogla zamenjat...
Zato sem jo nabavla pr mojmu kolegu Boštjanu, ki zrihta res poceni gume, pa še zmontira ti jih... Lahko ga pokličeš in vprašaš na 041-527-575 ali pišeš na mail bostjan@sm-sencila.com je pa doma v Logatcu (ja tudi senčila dela )
Potem je na Viču še Jurček- Yamaha servis Primec, ki prav tako lahko zrihta vsesorte gum... 041-32-05-13 ali 01/256 39 71.
Aja, pa na Sava Kranj znajo met baje take "čudne" dimenzije
Ker sem pred kratkim v sprednjo gumo dobila šrauf, sem jo mogla zamenjat...
Zato sem jo nabavla pr mojmu kolegu Boštjanu, ki zrihta res poceni gume, pa še zmontira ti jih... Lahko ga pokličeš in vprašaš na 041-527-575 ali pišeš na mail bostjan@sm-sencila.com je pa doma v Logatcu (ja tudi senčila dela )
Potem je na Viču še Jurček- Yamaha servis Primec, ki prav tako lahko zrihta vsesorte gum... 041-32-05-13 ali 01/256 39 71.
Aja, pa na Sava Kranj znajo met baje take "čudne" dimenzije
Neli55- Število prispevkov : 74
Kraj : Ljubljana, Postojna, Kozina
Imam 50% popust za dve novi gumi pri Širniku, kar pomeni, da plačaš eno dobiš dve. Če kdo rabi, ga podarim - velja samo še jutri.
Zovite...
051429960
Zovite...
051429960
mguzzi- Število prispevkov : 108
Imel Dunlop GT501 (arrowmax) na cali.
Po slabih 5000km je sprednja razpadla, zadnja pa se znucala do konca. Sam motor je bil dokaj nevodljiv in gume niso vzbujale zaupanja (čeprav niso spustile) že od montaže novih.
Najbolj nezadovoljen do sedaj.
Trenutno gor:
spredaj Metzeler ME880
zadaj Michelin Pilot Activ R (nisem dobil ME880 v doglednem času).
Zaenkrat zelo zadovoljen. Zelo lepo gre v ovinke, motor dovolj vodljiv in neravnin se niti ne opazi.
Po prejšnjih izkušnjah z omenjeno zadnjo gumo naj bi zdržala cca 10.000km.
Po slabih 5000km je sprednja razpadla, zadnja pa se znucala do konca. Sam motor je bil dokaj nevodljiv in gume niso vzbujale zaupanja (čeprav niso spustile) že od montaže novih.
Najbolj nezadovoljen do sedaj.
Trenutno gor:
spredaj Metzeler ME880
zadaj Michelin Pilot Activ R (nisem dobil ME880 v doglednem času).
Zaenkrat zelo zadovoljen. Zelo lepo gre v ovinke, motor dovolj vodljiv in neravnin se niti ne opazi.
Po prejšnjih izkušnjah z omenjeno zadnjo gumo naj bi zdržala cca 10.000km.
bstenta je napisal/a:
Savine gume za motorje so bile vedno cenovno ugodne, predvsem tiste za hitrosti do 150 km/h. Namesto 3,50x19 bi verjetno lahko dal Savino enduro street gumo invider MC30 dimenzij 100/90-19, sicer je samo za spredaj in je široka 3,94 cole, ampak jaz bi se starodobniško vseeno peljal s tako gumo na obeh kolesih, če le gre med vilice.
Poglej na http://www.savatech.si/pnevmatike/motocikel/enduro.html
350- Število prispevkov : 31
Naš Moto je Guzzi :: Oglasi :: Oprema
Stran 1 od 1