Rele štarterja Californija 1100 EV
3 posters
Stran 1 od 1
Rele štarterja Californija 1100 EV
Pozdravljeni Guzzisti
Sezona gre h koncu in zima je čas za odpravljanje manjših napak na naših strojih. Imam eno težavo z vžiganjem moje Cali Akumulator je v redu, štarter je nov pa se vseeno včasih (kar pogosto) pri zagonu oglasi tisti klik.. klik.. klik.. predno zagrabi zaganjač in tako mi pred kafičem trpi moj ego . Nekje sem zasledil, da je težava v plusu na releju za štarter in da se stvar reši z obvodom. Tudi filmčke sem že pregledal na youtubu, vendar nisem zasledil za Californijo in ker nisem ravno štromar mi ni nič jasno kateri rele je pravi. Me zanima če je kdo težavo že rešil sam ali naj se rajši zapeljem do Andreja.
Pa še to, ali se komu valja v kakšnem predalu gumi nosilček armature (števcev), eden se mi je odlepil in sedaj števci veselo skačejo sem ter tja sem že poizkusil zalepiti vendar neuspešno, vibracije naredijo svoje.
Hvala!
Lp, Boris
Sezona gre h koncu in zima je čas za odpravljanje manjših napak na naših strojih. Imam eno težavo z vžiganjem moje Cali Akumulator je v redu, štarter je nov pa se vseeno včasih (kar pogosto) pri zagonu oglasi tisti klik.. klik.. klik.. predno zagrabi zaganjač in tako mi pred kafičem trpi moj ego . Nekje sem zasledil, da je težava v plusu na releju za štarter in da se stvar reši z obvodom. Tudi filmčke sem že pregledal na youtubu, vendar nisem zasledil za Californijo in ker nisem ravno štromar mi ni nič jasno kateri rele je pravi. Me zanima če je kdo težavo že rešil sam ali naj se rajši zapeljem do Andreja.
Pa še to, ali se komu valja v kakšnem predalu gumi nosilček armature (števcev), eden se mi je odlepil in sedaj števci veselo skačejo sem ter tja sem že poizkusil zalepiti vendar neuspešno, vibracije naredijo svoje.
Hvala!
Lp, Boris
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
Re: Rele štarterja Californija 1100 EV
Meni je Andrej rešil zadevo in je sedaj OK.
bugy- Število prispevkov : 25
Boris, poizkusi z vzorcem pri kakšnem vulkanizerju. Lahko mi pošlješ načrt in jaz poskusim v MB, tu imam dobrega mojstra.
Pozdrav iz MB!
Pozdrav iz MB!
Nazadnje urejal/a Rudi Čet 28 Okt - 21:22; skupaj popravljeno 1 krat
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
bugy- Število prispevkov : 25
kofi likes this post
Hvala za načrt, bom poizkusil Če mi uspe rešiti vam javim, v nasprotnem primeru mi še vedno ostane Andrej
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
Similar topics
» Nova Californija
» slo navodila za griso 1100
» NOVA spr. luč za Quota 1100 (es)
» Breva 1100 ABS
» california 1100 special
» slo navodila za griso 1100
» NOVA spr. luč za Quota 1100 (es)
» Breva 1100 ABS
» california 1100 special