California Jackal
4 posters
Naš Moto je Guzzi :: Oglasi :: Vozila
Stran 1 od 1
California Jackal
Prodam odlično ohranjen motor ali menjam za motor podobne vrednosti (z mojim ali vašim doplačilom), prednostno me zanimajo enduro oz potovalniki. Menjam zaradi želje po novi izkušnji drugega tipa motorja.
Kupljen je bil od prvega lastnika pri 8500km leta 2010. Sedaj pa ima slabih 22.000km.
Prodaja se kot je na sliki z zadnjim sedežem in kovčkom, od prejšnega lastnika sem dobil tudi orginal krmilo (sedaj je širše in od HD) in dodatno osvetljavo za na ščitnike motorja.
Motor je bil vožen ljubiteljsko. Še enkrat prodajam/menjam ga izključno zaradi želje po menjavi stila..
Oglas na Avtonetu:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15025343&display=MotoGuzzi%20California%20Jackal
Kupljen je bil od prvega lastnika pri 8500km leta 2010. Sedaj pa ima slabih 22.000km.
Prodaja se kot je na sliki z zadnjim sedežem in kovčkom, od prejšnega lastnika sem dobil tudi orginal krmilo (sedaj je širše in od HD) in dodatno osvetljavo za na ščitnike motorja.
Motor je bil vožen ljubiteljsko. Še enkrat prodajam/menjam ga izključno zaradi želje po menjavi stila..
Oglas na Avtonetu:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15025343&display=MotoGuzzi%20California%20Jackal
Bozo- Število prispevkov : 28
Kraj : Celje
Re: California Jackal
Božo,
še prodajaš?
Se navdušejm spet za Guzzle, bom prodal Bemfla (GS 1200, l. 2013, LC, slo..) !
še prodajaš?
Se navdušejm spet za Guzzle, bom prodal Bemfla (GS 1200, l. 2013, LC, slo..) !
mguzzi- Število prispevkov : 108
Re: California Jackal
a ti gs ne štima
horex2- Število prispevkov : 275
Kraj : trbovlje
Similar topics
» California
» California EV
» California EV
» California 1971..........pa še kar
» California EV Touring
» California EV