Offroader vs Moto Guzzi Norge 1200 4v
4 posters
Stran 1 od 1
Offroader vs Moto Guzzi Norge 1200 4v
Pozdrav vsem MG Členom !
Guzzije spremljam že par let, letos se je zgodil preboj iz Yamah na Guzzija. Sicer sem bolj ljubitelj Offroad - a, a sem prišel do spoznanja, da človek potrebuje vsaj dva motorja, motor tudi za na cesto. Tako je po večih probah odločitev padla, nabavil Stroj Moto Guzzi Norge 1200 4 V.
Guzziji so res posebni, MG Norge preseneča v večih pogledih, izdelava, robustnost, vetrna zaščita, drža, ciklistika, navor, zelo všečno zvok in prenos krdana...
Doma sem v deželi Metoda Trobca, eden od hobijev so tudi kruše peči, zaenkrat imam tri...vse v večini skoz gorke.
Se vam enkrat pridružim na furi, mrde že to soboto...
Skomini dalmacija...
Guzzije spremljam že par let, letos se je zgodil preboj iz Yamah na Guzzija. Sicer sem bolj ljubitelj Offroad - a, a sem prišel do spoznanja, da človek potrebuje vsaj dva motorja, motor tudi za na cesto. Tako je po večih probah odločitev padla, nabavil Stroj Moto Guzzi Norge 1200 4 V.
Guzziji so res posebni, MG Norge preseneča v večih pogledih, izdelava, robustnost, vetrna zaščita, drža, ciklistika, navor, zelo všečno zvok in prenos krdana...
Doma sem v deželi Metoda Trobca, eden od hobijev so tudi kruše peči, zaenkrat imam tri...vse v večini skoz gorke.
Se vam enkrat pridružim na furi, mrde že to soboto...
Skomini dalmacija...
Re: Offroader vs Moto Guzzi Norge 1200 4v
Dobrodošel in obilo užitka z Norge-om!
Pozdrav-Rudi iz MB!
Viva Guzzi!
Pozdrav-Rudi iz MB!
Viva Guzzi!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Dobrodošel med taprave motoriste
sem kr solzne oči dobil, ko sem pogledal in poslušal zvok stroja
sem kr solzne oči dobil, ko sem pogledal in poslušal zvok stroja
horex2- Število prispevkov : 275
Kraj : trbovlje
Pozdravljen med Guzzisti. Saj japonci so dobri stoji, tudi sam imam dva doma ampak Moto Guzzi je čisto svoj svet , včasih je kar težko razumeti kako 200 kg železja vpliva na človeka
SREČNO!
SREČNO!
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
Stran 1 od 1