Matjazy - griso
5 posters
Stran 1 od 1
Matjazy - griso
Pozdravljeni,
sem Matjaž, novopečeni lastnig gucija - in sicer grisota. Zakaj tak motor? Zaradi izgleda. Ko sem ga prvič videl, sem si rekel, da ga nekoč moram imet. Sedaj sem si ga šel iskat.
sem Matjaž, novopečeni lastnig gucija - in sicer grisota. Zakaj tak motor? Zaradi izgleda. Ko sem ga prvič videl, sem si rekel, da ga nekoč moram imet. Sedaj sem si ga šel iskat.
matjazy- Število prispevkov : 8
toty and kofi like this post
Re: Matjazy - griso
Matjaž,pozdravljen!
Dobrodošel med nami Guzzisti,želim ti dosti varno prevoženih kilometrov!
Rudi!
Dobrodošel med nami Guzzisti,želim ti dosti varno prevoženih kilometrov!
Rudi!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
toty likes this post
škoda ker ni 1100. velika razlika v navoru in menjalniku. vseeno dober motor, lep pa itak. s kerga konca si?
lp Damjan
lp Damjan
damian- Število prispevkov : 234
toty likes this post
Bolje bi bilo, če bi bil 1100 (ali pa 1200) So pa menda tudi 850 dobri motorji, ki se malo raje vrtijo? Motor je bil od 1. lastnika z 12k km, kar je pretehtalo pri nakupu
Sem iz okolice LJ
Sem iz okolice LJ
toty likes this post
Kot se spodobi, bom menjal vse tekočine. Olje imam, filtra za motorno olje pa še ne. Imajo to kje v okolici LJ na zalogi?
Upam, da ne bom potreboval, pa vseeno... je kak dober serviser teh motorjev (tudi okolica LJ, če je mogoče )
Upam, da ne bom potreboval, pa vseeno... je kak dober serviser teh motorjev (tudi okolica LJ, če je mogoče )
toty likes this post
Jaz sem servis naredil na uradnem PVG servisu v BTCju. Naslednjič bom razmislil, ce še peljem tja. Načeloma prijazni in menjali mehanske zadeve (olja, filtre). Ostalo sem dobil vtis da jim je MG znamka odveč in se raje ukvarjajo s skuterji. Primer, kljub večkratnim opozorilom da dajo motor na tester in posodobijo mapo to niso naredili in sem moral sam prek guzzidiag. Drugače strošek pod 100 eur.
skija- Število prispevkov : 25
Kraj : Ljubljana
toty likes this post
Servis sem pa kar sam opravil (menjavo vseh olj, filtrov, svečk). V motor sem dal ENI 10W60, v menjalnik in carc pa ENI Rotra Bike MG 85W-140 (na enem tujem forumu sem prebral, da naj bi bilo to za menjalnik top).
GRiSO je zabaven motor, tudi motor 850 je meni super. Motor se rad vrti in ima dovolj "kicka", ki se nahaja v zadnji tretjini obratometra .
Zanima me, ali imajo vsi guciji tako glasne menjalnike? Pri yamahi nisem slišal prestavljanja, tukaj ga pa težko preslišim
GRiSO je zabaven motor, tudi motor 850 je meni super. Motor se rad vrti in ima dovolj "kicka", ki se nahaja v zadnji tretjini obratometra .
Zanima me, ali imajo vsi guciji tako glasne menjalnike? Pri yamahi nisem slišal prestavljanja, tukaj ga pa težko preslišim
toty likes this post
Starejši so še bolj glasni, klock ob menjanju je jasen, odločen in glasen in meni je všeč....imajo pač dušo.
Lp Zupi
Lp Zupi
toty likes this post
spredi zmontiri kako mini šipo, pa zadnji prtljažnik, čeprov ni potem tok lep.
damian- Število prispevkov : 234
toty likes this post
Šipa pa prtljažnik bi bila z estetskega vidika prehud udarec za GRiSOta
Včeraj sem malo daljšo turo naredil s sopotnico, pa ni bila preveč navdušena - hoče imet kufer za sabo zaradi boljšega občutka
Včeraj sem malo daljšo turo naredil s sopotnico, pa ni bila preveč navdušena - hoče imet kufer za sabo zaradi boljšega občutka
toty likes this post
To že, vozit se bom moral pa z GRiSOtom sam
toty likes this post
Griso
Bi se dalo na tvojega Grisota usesti, da vidim, če je ergonomija za moj e truplo ustrezna ? Zupi
matjazy je napisal/a:To že, vozit se bom moral pa z GRiSOtom sam
Zupi likes this post
Similar topics
» Griso bug spoiler
» slo navodila za griso 1100
» Griso TT (tutto terreno)
» Moto Guzzi Griso
» Stelvio / Griso 1200 8V ECU tuning
» slo navodila za griso 1100
» Griso TT (tutto terreno)
» Moto Guzzi Griso
» Stelvio / Griso 1200 8V ECU tuning