kilometraža
5 posters
Stran 1 od 1
kilometraža
zanima me koliko prevoženih km je še ok za nevado 750. 50000-80000 km????da bi to še delalo normalno
lp karli
lp karli
karli123- Število prispevkov : 22
Kraj : trbovlje
Re: kilometraža
Tule govori lastnik o 300.000 + miljah za 500 cc mašino, ki je v bistvu enaka kot 750. Seveda pa je vse odvisno od tvoje skrbi, vzdrževanja in nepretiravanja.
http://archive.guzzitech.com/100k/100k.html
Tvoje vprašanje je za Guzzije torej v tem smislu neprimerno, za razne japonske ipd. pa verjetno je.
LP Zupi
http://archive.guzzitech.com/100k/100k.html
Tvoje vprašanje je za Guzzije torej v tem smislu neprimerno, za razne japonske ipd. pa verjetno je.
LP Zupi
hvala zupi
prišel je čas KONČNO da tudi jaz nabavim guzzija. zahvaljujem se za odgovor ..nameravam kupiti nevado l 2005 ki je na avtonetu prevoženih 86000 pa sem raje vprašal o km. cena je znosna dajo tudi nekaj garancije tko da bom probu.če bom dovolj močan (v E) mogoče celo californijo jakal..
držite pesti haha
držite pesti haha
še eno vprašanje
ali bi vzeli starejši model z manj km
ali novejši z več km
ne vem pa za zgodovino lastništva...
ali novejši z več km
ne vem pa za zgodovino lastništva...
Tole je pa kar težko odgovoriti, predvsem bi se odločil glede na probno vožnjo, opremo 10000 +ali - ne pomeni nič, 2005 ima že menjalnik 3 generacije, nima več vplinjčev, dobro prednjo zavoro..., California pa je povsem nekaj drugega- big block.
Ziupi
Ziupi
Karli,če pa se "spogleduješ" za Californijo,kupi Californijo EV,ki je bolje opremljena,ima spredaj dvojni disk(bolje zavira) in števec obratov...
LP-Rudi!
LP-Rudi!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Pomoc pri nakupu
Rabim nekoga za pomoc pri nakupu guzzija v kranju danes pop ali jutri
Lp karli
040195144
Lp karli
040195144
jeeee
no pa ga mam nevada 2003
Čestitke
Upam, da te bo Nevada osrečevala vsaj toliko kot mene. Je pravi motor za umirjeno vožnjo, skok na kavico ali krajši izlet. Meni se vedno prikrade nasmeh na obraz ko zajaham malo kobilico
In seveda veliko varnih kilometrov.
Lp
Upam, da te bo Nevada osrečevala vsaj toliko kot mene. Je pravi motor za umirjeno vožnjo, skok na kavico ali krajši izlet. Meni se vedno prikrade nasmeh na obraz ko zajaham malo kobilico
In seveda veliko varnih kilometrov.
Lp
kofi- Število prispevkov : 152
Kraj : Litija
Karli,dobrodošel med nami zapečenimi Guzzisti in srečno vožnjo!
Rudi!
Rudi!
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
prvi km
včeraj 30.03 prvi km na guzziju..iz kranja do trbovl počas z ljubeznijo pršu zmatran kot bi ga nosil trema trdota strah..uf ampak srečno prispel 90km..kulk sm vesjeu potem razkazevanjem družini no hči je bla zmano sin pa žjana pa doma čakala..haha pa še k enem kumerati pokazat pa domov v garažo.duans 31.03pa komi čaku d je kuanc šihta pa dumov pujest pa hitr na lubico(guzzija)haha pa razkazvat pu trbovlih mal v zagurje d vidjo kua je motor pa v klek nad trb. proti pesam(gostilna) na kavico pa spet čez trb še v mojo bazo bambus bar na kavo pa domov cca 20km šopirjenja po zasavju
jutr pa na šiht pokazat..
LP karli
ps. kumerat je rjeku d nesmem prodat moto guzzija busancu GUZZI haha
jutr pa na šiht pokazat..
LP karli
ps. kumerat je rjeku d nesmem prodat moto guzzija busancu GUZZI haha
hvala za lepe želje
v torek grem na servis olje,filtri,bremze....pol pa juriš po sloveniji
v torek grem na servis olje,filtri,bremze....pol pa juriš po sloveniji
sicer malo z zamudo ma tukaj je predstavljen dolgoročen test za Griso 850 . Mašina sicer ni mali twin nakazuje pa "vzdržljivost" ob pravilnem vzdrževanju.
skija- Število prispevkov : 25
Kraj : Ljubljana
Stran 1 od 1