Rudi na majskem potepanju
3 posters
Stran 1 od 1
Rudi na majskem potepanju
Rudi, boš kaj napisal, kakšno fotko prilimal iz tvojega majskega potepanja ?
Zupi
Zupi
Re: Rudi na majskem potepanju
Zupi,pozdravljen!
Že nakaj dni gruntam,kako naj to morečo "tišino" na forumu nekako prekinem,sem ti že mislil napisati,da vržeš kakšno "močno",nekaj za smeh,evo pa si se le oglasil.Čakal sem kakšnega obvestila o otvoritveni vožnji,pa nič...mrtvilo...žalostno!
Glede vožnje te moram razočarati:marca sem se peljal od Damjana,ki mi ga je preko zime poservisiral,nato pa še bolj lokalno kakšnih 70km.Niti vreme ni bilo primerno,po vsakem dežju moram čakati dan ali dva,da se makadamska cesta-200m-do asfalta posuši,motorja pa nerad čistim od blata.Eto,tako je to. Upam da bom v naslednjem času to nadoknadil,bomo videli.
In ti,se kaj voziš,pridno ustvarjaš v garaži?Verjamem da ne stojiš križem rok in da bošobjavil,kaj si utvarjal preko zime.
Lep pozdrav tebi in ostalim na forumu!
Viva Guzzi! Rudi
Že nakaj dni gruntam,kako naj to morečo "tišino" na forumu nekako prekinem,sem ti že mislil napisati,da vržeš kakšno "močno",nekaj za smeh,evo pa si se le oglasil.Čakal sem kakšnega obvestila o otvoritveni vožnji,pa nič...mrtvilo...žalostno!
Glede vožnje te moram razočarati:marca sem se peljal od Damjana,ki mi ga je preko zime poservisiral,nato pa še bolj lokalno kakšnih 70km.Niti vreme ni bilo primerno,po vsakem dežju moram čakati dan ali dva,da se makadamska cesta-200m-do asfalta posuši,motorja pa nerad čistim od blata.Eto,tako je to. Upam da bom v naslednjem času to nadoknadil,bomo videli.
In ti,se kaj voziš,pridno ustvarjaš v garaži?Verjamem da ne stojiš križem rok in da bošobjavil,kaj si utvarjal preko zime.
Lep pozdrav tebi in ostalim na forumu!
Viva Guzzi! Rudi
Rudi- Število prispevkov : 545
Kraj : Maribor,Medič-5km zah.iz MB
Evo, Matevž je že napisal povabilo, sam bolj urejam garažo, končno sem prišel do mize za dvig motorja, jupi. Po vseh križihin težavah z projektom 820/4 imam sedaj, vsaj upam vse dele, tako, da bova z Damjanom dokončala začeto...
Zupi
Zupi
Ojla,Zupi!
Sem vesel da ti stvari "ratajo",komaj pa čakam da vidim (tudi pobožam) tvoje remek delo.Siguren sem,da bo nekaj,na čem si bom(o) napasli oči in se seveda slinili na veliko!
Lep pozdrav!
Sem vesel da ti stvari "ratajo",komaj pa čakam da vidim (tudi pobožam) tvoje remek delo.Siguren sem,da bo nekaj,na čem si bom(o) napasli oči in se seveda slinili na veliko!
Lep pozdrav!
No ja Rudi, ta ne bo lep bo pa 820/4, zaenkrat jih ni več kot dva na svetu, moj bo tretji.Precej pa ima prste-roke vmes Damjan, kdo drug.
Zupi
Zupi
Ups,potem se ga pa še pobožati ne bom upal,ko je takšna rariteta!
Strom,mene tudi.Če ne drugače,bo treba Guzzija usmeriti do njega pa videti.
Zupi,res je,pa še ako velik firbec! Ker vem da znata z Damjanom delati čudeže.
Zupi,obilo užitkov ob "Quotiranju"!
Stran 1 od 1