Popravilo rezervoarja
3 posters
Stran 1 od 1
Popravilo rezervoarja
Izdelek je namenjen prav za rezervoarje posebej, po mojih info. je uspešnost zajamčena.
http://www.caswellplating.com/aids/epoxygas.htm
Zupi
http://www.caswellplating.com/aids/epoxygas.htm
Zupi
Re: Popravilo rezervoarja
Ena zadeva za vse, ki imate rjave rezervoarje znotraj....
RUSTECO
RUSTECO
bmw- Število prispevkov : 40
Kraj : Ljubljana
Hojla
Problem mojega in tvojega predloga je, da z letali ne pošiljajo teh stvari ZDA,GB.
Sam sem kupil na nemškem Ebayu neko svinjarijo (komplet treh posodic) v prvi je razrečena žveplena kislina, ki dobesedno opere-olupi tank, sledi nekaj acetonu podobnega, ki izsuši vodo po tem, ko spereš kislino ven, tertja snov pa naredi na tanku emulzijo, no bomo videli....če kaj "nuca"
(vsekakor tega ne delat v kopalnici, kot sem jaz, k sreči je ni bilo doma, smrdelo je pa, ko hudič)
Zupi, iz zasnežene Gorenjske, juhuuuhu počitnice!!!
Problem mojega in tvojega predloga je, da z letali ne pošiljajo teh stvari ZDA,GB.
Sam sem kupil na nemškem Ebayu neko svinjarijo (komplet treh posodic) v prvi je razrečena žveplena kislina, ki dobesedno opere-olupi tank, sledi nekaj acetonu podobnega, ki izsuši vodo po tem, ko spereš kislino ven, tertja snov pa naredi na tanku emulzijo, no bomo videli....če kaj "nuca"
(vsekakor tega ne delat v kopalnici, kot sem jaz, k sreči je ni bilo doma, smrdelo je pa, ko hudič)
Je kaj nucalo?
Če je, pa ni naredilo kakšne nerjaveče prevleke, bi bilo dobro čim prej poklonkati po rezervoarju nekaj nafte/bencina, da ne rjavi...
Če je, pa ni naredilo kakšne nerjaveče prevleke, bi bilo dobro čim prej poklonkati po rezervoarju nekaj nafte/bencina, da ne rjavi...
Ja, ena bela prevleka se je naredila, notri pa je bencin, brez skrbi. Če bo kaj nucalo še ne vem, bomo videli.
Zupi
Zupi
Zupi je napisal/a:Hojla
Zupi, pošiljajo,pošiljajo.....saj je popolnoma neškodljiva ,biorazgradljiva kemikalija.....ko boš vnašal naročilo ne išči Slovenije, temveč vse ostalo (tudi Yugoslavia), vneseš ostale podatke in ekola.....roba že na poti....
bmw- Število prispevkov : 40
Kraj : Ljubljana
Stran 1 od 1