Vabilo CLASSIC ENDURO & SCRAMBLER RAKITNA

Go down

Vabilo CLASSIC ENDURO & SCRAMBLER RAKITNA Empty Vabilo CLASSIC ENDURO & SCRAMBLER RAKITNA

Objavlja  Zupi on Pet 27 Apr - 21:34

5 th DAY TRIAL FOR CLASSIC ENDURO & SCRAMBLER RAKITNA 05.05.2018

Vabilo

Vabim te, da se tako kot lansko leto udeležiš našega II. srečanja klasičnih enduro & scrambler motorjev na Rakitni
(nad Ljubljano) in sicer v soboto dne 05.05.2018 ob 10.00 uri na jezeru ! Vožnja BO potekala NE glede na vremenske razmere po skrajšani oz. malo daljši varianti od tiste v lanskem letu vse odvisno od vremenskih razmer (dež ali sonce).Vožnja bo potekala v dveh skupinah in sicer namenjena tistim s klasičnimi e n d u r o motocikli (vožnja 50 % asfalt in 50 % makadamska srednje zahtevna cesta) kot tudi tistim s cestnimi klasičnimi motocikli, ki jih v ta namen poimenujem kot scrambler (vožnja po asfaltiranih, zavitih notranjskih cestah). S predvideno traso se bodo udeleženci seznanili na licu mesta s strani vodje, ki pot dobro pozna. Postanek in lokal, kjer bo na voljo malica bodo prav tako sporočeni; vsak udeleženec poskrbi za hrano po svojih lastnih željah in plača.

Udeleženci vozijo na lastno odgovornost in po CPP ter morajo imeti veljavne dokumente zlasti registrirana vozila, enduro motorji pa tudi homologiran izpušni sistem.

Prijavnine letos NE bo ! Za prireditev bodo izdelane priložnostne majice z motivom, ki je podoben motivu (sliki) na tem letaku ! Cena majice bo predvidoma med 10 -12 EUR in jo dobijo udeleženci SAMO ob predhodnem pisnem naročilu v katerem navedejo; velikost, število in izrecno izjavijo, da bodo naročene majice plačali tudi v primeru, ko se iz katerihkoli razlogov prireditve ne bi mogli udeležiti (obvezni so podatki naročnika; ime, priimek telefon in naslov ). Naročilo posredujete na ta e-naslov, organizator si pridržuje pravico, da v primeru velikega naročila od udeležencev pobere avans za majice.
V primeru, da se bo po opravljeni vožnji srečanje nadaljevalo na Rakitni bo pred vožnjo izdelan seznam in se bo pobirala kotizacija.

Lep, motoristični pozdrav Dejan Breznik (e-mail; tritonmanx@gmail.com)

P.S. To vabilo velja tudi za vaše prijatelje, ki si želijo vožnje v »klasičnem stilu«; v skupini, atraktivno vendar v skladu s CPP (ne gre za dirko niti moto kros) pri čemer starost motorja NI bistvenega pomena (v poštev pridejo tako tudi novejše različice enduro motorjev) torej ob prilagoditvi vožnje klasičnim motociklom !

* Letošnja pomlad je zelo topla zato bo članom C.M.O.C. (tudi preostali ob predhodnem sporočilu na e-mail) omogočeno prenočiti na Rakitni-na voljo je prostor za šotore. Druženje se bo lahko tako brezkrbnonadaljevalo tudi v večerne ure (zaželjena predhodna najava, ker je prireditev brez prijavnine in torej v naprej za pijačo in hrano NI poskrbljeno !)
Vabilo CLASSIC ENDURO & SCRAMBLER RAKITNA Motiv_10
Vabilo CLASSIC ENDURO & SCRAMBLER RAKITNA Babno_10
Zupi
Zupi

Število prispevkov : 1012
Join date : 26/11/2009
Kraj : Komenda

http://www2.arnes.si/~szupet

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu